StreetGasm Herfstrit 2019

29 oktober 2019

Afgelopen zondag vond de tweede editie plaats van de StreetGasm Herfstrit. De StreetGasm Herfstrit is onze jaarlijkse seizoensafsluiter en is een exclusief (en inbegrepen) evenement voor onze leden.

Ruim 80 auto’s verzamelden zich rond 11:00 bij het gezellige StreetGasm HQ in de Meern. Hier werd gezorgd voor een heerlijke kop koffie, verse donuts en natuurlijk de gezelligheid van de  StreetGasm family. Het was een zalig weerzien van oude bekenden maar ook enkele nieuwe gezichten, allemaal onder het genot van een bizarre verzameling aan supercars! 

Klokslag 12:30 werd het startsein gegeven en vertrokken wij met een lekker zonnetje aan de hemel richting Restaurant de Hof in Renswoude. Het mooie weer in combinatie met de zorgvuldig uitgestippelde route resulteerde in fantastische uitzichten waar onze fotografen gretig gebruik van maakten.

Aangekomen in Renswoude wachtte ons een grote menigte mensen die waren afgekomen op het StreetGasm supercarkonvooi. Het doet ons altijd goed om te zien dat zoveel fans keer op keer uitrukken om ons te ontvangen. Nadat wij hebben genoten van een heerlijke lunch bij Restaurant de Hof was het weer tijd om de route voort te zetten. Over de Veluwe en via  een paar hele mooie dijkjes reden wij richting Porsche Centrum Gelderland waar goed voor ons werd gezorgd. Heerlijke gerechtjes werden geserveerd, drankjes gingen lekker rond, kortom: niets kwam ons tekort. Na de private tour langs de schitterende autoverzameling van Mark Wegh, was het tijd om de winnaar bekend te maken van de GASSAN Diamonds loterij. GASSAN Diamonds stelde een een waardecheque van €350,- beschikbaar aan één gelukkige winnaar!

De StreetGasm herfstrit was dit jaar weer een knallend succes en wij willen in het bijzonder onze partners en vrienden bedanken die hebben speciaal hebben bijgedragen aan deze mooie dag. 
* Brew Veenendaal, voor de goede koffie en de lekkere donuts in de ochtend.
* Restaurant de Hof, voor de geweldige service en de overheerlijke lunch. 
* GASSAN Diamonds, voor het mogelijk maken van de GASSAN Lottery.
* Porsche Centrum Gelderland, voor de warme ontvangst, de lekkere hapjes en gastvrijheid. 

Verder willen wij de StreetGasm leden bedanken voor de geweldige opkomst en hopen wij jullie allemaal snel weer te zien op onze aankomende events. 

Heb jij de herfstrit gemist omdat je nog geen lid bent van StreetGasm!? 

Word vandaag nog lid en geniet een vol jaar van alle StreetGasm evenementen

[sc-photo-album album=”185119″ max=”0″]