StreetGasm Goes USA

10 juli 2019

Op zoek naar nieuwe grensverleggende experiences gaat StreetGasm dit jaar naar de Verenigde Staten! StreetGasm heeft de afgelopen jaren internationaal een ijzersterke naam opgebouwd binnen de supercar community in Europa met het organiseren van de best mogelijke driving experiences. Wereldwijd groeit onze naam ook waar wij trots op zijn. De familie wordt groter en StreetGasm gaat grenzen verlegen.

Het land van de American Muscle Car, fameuze snelwegen en diepgewortelde autocultuur is klaar voor StreetGasm! Op 5 oktober start in New City de tour die via maar liefst 10 Staten de groep naar de hoofdstad van Exotic Cars brengt, Miami. Een selectie van 30 high-end sports cars en een combinatie van Amerikaanse en Europese auto-eigenaren maakt deze US Tour een onvergetelijke nieuwe ervaring rijk aan cultuur, verhalen en een echte Road Trip waar iedereen van droomt.  

Iconische locaties worden bezocht, de beroemde Smokey Mountains route staat op het programma, de beste hotels zijn uitgekozen en alles wordt tot in details verzorgd. StreetGasm biedt de ultieme de VIP experience voor de doorwinterende avonturier die altijd al eens de ultieme East Coast Experience wil rijden.

Aanmelden kan op de nieuwe website STREETGASM.US.

STREETGASM.US