Spektakel op en naast de baan tijdens StreetGasm Padeltoernooi

7 november 2023

Begin dit jaar sloegen StreetGasm samen met XNRGY club in Amsterdam de handen ineen en organiseerden zij het allereerste StreetGasm Padeltoernooi. Dit draaide uit op een groot succes en het enthousiasme en fanatisme van de deelnemers heeft ons doen besluiten dat het een terugkerend fenomeen zou worden.

Vrijdag 3 november werd de tweede editie van het toernooi gehouden. De animo was dusdanig hoog dat we het aantal deelnemende teams hebben verhoogd naar 28. In totaal arriveerden er dus maar liefst 56 spelers die gingen strijden om de prijzen en de felbegeerde titel StreetGasm Padelkampioenen!

 

 

Bij binnenkomst werden alle spelers getrakteerd op een goed gevulde sporttas van XXL Nutrition met daarin mooie sportgoodies en natuurlijk energiedrankjes om de sportprestaties te bevorderen. Daarbovenop lag er voor iedereen een wedstrijdtenue klaar waar alle sponsors van het toernooi mooi op stonden.

 

 

Na een kort welkomstwoord van Maurice en Tayron (eigenaar van XNRGY) werd het startsein van het toernooi gegeven. De teams werden opgedeeld in vier verschillende poules waar zij het onderling tegen elkaar opnamen. De nummers 1 en 2 van de poule gingen door naar de finales rondes, om uiteindelijk via een kwartfinale en halve finale in de grote finale uit te maken wie er met de prijzen vandoor zouden gaan. Er werd verslag gedaan door Jeroen Post, die de presentator van de avond was.

 

 

De Zwaartafelen prijzentafel was goed gevuld door de prachtige prijzen die onze partners beschikbaar gesteld hebben. Zo werd de top drie door GASSAN getrakteerd op een MASTERS VIP tickets, een Rolex parfum en een luxe Montblanc pen voor de winnaars. Daarbij stelde XNRGY in samenwerking met BullPadel racketpakketten beschikbaar voor de winnaars en tassen voor de nummers 2 en 3. SirDam Vodka gaf mooie flessen vodka aan alle prijswinnaars. En natuurlijk niet te vergeten de grote, glimmende kampioensschalen! Reden genoeg om alles te geven op de baan.

 

 

De poulewedstrijden werden gespeeld op alle 10 banen. In het bijzonder willen we onze baansponsors bedanken. HOUSE of GASSAN en XXL Nutrition waren partner van de twee Center Courts en de overige banen werden gesponsord door Atelier Munro, ROS Automotive, Lucky7projects, Mr.Sushi, Zwaartafelen en PUREWHITE. Ducati Nederland had enkele dikke Ducati motorfietsen in de club neergezet.

 

 

Binnen de StreetGasm Family, helemaal na de vorige editie, zijn er veel fanatieke padelspelers te vinden. Er werden een hoop mooie punten gemaakt en het gejuich werd door heel de hal gehoord. De sfeer onderling was geweldig en de sportiviteit spatte er vanaf! Na 6 poulewedstrijden werd het tijd om de eindstand op te maken en te bepalen wie er in de kwartfinales gingen komen. Maar niet voordat iedereen kon genieten van de overheerlijke sushi welke ter plaatse werd klaargemaakt door Mr.Sushi. De teams die de finale helaas niet wisten te halen, konden genieten van hapjes en drankjes, hun spieren warm houden aan de tafelvoetbal- of tafeltennistafel of de heupen losgooien op de beats van DJ Faby Forster.

 

 

Uiteindelijk belandden Tim & Miles van Mr. Sushi en Dennis & Gregory van Lucky7projects in de finale. Tijdens deze spannende pot op het GASSAN Center Court wisten Tim en Miles met 5-3 te winnen. Zij mochten de schalen boven het hoofd tillen en zichzelf kronen tot de nieuwe StreetGasm Padelkampioenen! Als klap op de vuurpijl reikte Atelier Munro door middel van een loterij ook nog eens een hele mooie prijs uit aan twee gelukkige winnaars.

 

 

Al met al was het een geweldige dag waar de StreetGasm Family zich op hun meest sportieve manier hebben laten zien. In 2024 zullen er zeker weer padeltoernooien gehouden worden. Hou onze website hiervoor in de gaten. We hopen je dan (weer) te zien!