Voorjaarsrit met speciale hypercars bij louwman exclusive

Speciale hypercars bij Louwman Exclusive

5 maart 2024

We eindigen de Voorjaarsrit bij Louwman Exclusive in Utrecht, waar we worden ontvangen in een wereld van exclusieve auto’s. Louwman staat bekend als dealer van veel verschillende merken waaronder McLaren. En speciaal voor onze StreetGasm Family heeft Louwman Exclusive twee exclusieve hypercars laten overkomen naar Nederland. Wij vertellen je graag iets meer over deze unieke hypercars.

 

Een volledig elektrische hypercar

Louwman Exclusieve is niet alleen dealer van de veel voorkomende supercar merken, ook zijn ze dealer van Automobili Pininfarina. Het merk heeft namelijk de eerste luxe, compleet elektrische hyper performance GT gelanceerd. En door de indrukwekkende cijfers is deze auto ook nog eens de meest krachtige auto ooit ontworpen in Italië. Zij hebben de stap voor de hybride motor overgeslagen en zijn meteen overgestapt op een volledig elektrisch voertuig met indrukwekkende performance. En wij kunnen deze fantastische hypercar, de Pininfarina Battista bewonderen bij Louwman Exclusive welke exclusieve dealer is van dit merk!

Return of a legend

Bij Louwman Exclusive kunnen we naast de Automobili Pininfarina ook nog eens genieten van uit grote ambities voortgekomen auto: de Tomaso. Alejandro de Tomaso riep de hulp in van Carrol Shelby en Peter Brock om een auto te ontwerpen die de beste raceauto’s van de wereld zou kunnen verslaan. In de showroom van Louwman Exclusive zal deze zondag de Tomaso P72 tentoon staan welke een indrukwekkend staaltje design en techniek heeft. Deze auto, wordt in tegen stelling tot de elektrische Pininfarina, aangedreven door een verbrandingsmotor namelijk een V8 5.0 liter motor. Deze auto steelt de show!