SG2KNINE wordt verplaatst naar juni 2021

31 maart 2020

Na wekenlang overleg en alle opties te hebben overwogen hebben we met pijn in ons hart de zeer moeilijke beslissing genomen om het StreetGasm 2000 evenement, SG2KNINE van Bratislava naar Rome welke gepland stond voor 13 juni tot en met 20 juni 2020, te verplaatsen naar juni 2021. 
 
De informatie over het COVID-19 virus die we op dit moment hebben en de impact die het virus heeft en nog gaat hebben op onze deelnemers, partners, bedrijven en locaties waar we mee werken door heel Europa maakt het onmogelijk om een evenement te organiseren op het hoge niveau en volgens de kwaliteitseisen waar wij als StreetGasm voor staan.
 
Voor het eerst in de geschiedenis van StreetGasm 2000 zijn we genoodzaakt een evenement uit te stellen. Ons hele team heeft bijna een volledig jaar aan voorbereiding gestoken in deze negende editie van SG2K, welke voor ons de meest extreme en uitbundige editie ooit zou worden. Ondanks dat dit een onwerkelijke situatie is, voelt het als de enige juiste beslissing in deze onzekere tijden daar het welzijn en de veiligheid van onze deelnemers, fans, partners en crew altijd onze hoogste prioriteit hebben.
 
Om onze deelnemers de complete SG2KNINE beleving te laten ervaren hebben we geen andere keuze dan het evenement in zijn geheel een jaar te verplaatsen. SG2KNINE van Bratislava naar Rome zal nu plaats vinden van 12 tot en met 19 juni 2021.
 
Om in 2020 geen SG2K te kunnen organiseren doet ons als bedrijf maar ook als StreetGasm Family enorm veel pijn. Voor ons is dit de moeilijkste beslissing die we ooit hebben moeten nemen. We hopen dat we samen als StreetGasm Family deze moeilijke periode zullen doorstaan in alle veiligheid en gezondheid.
 
Bedankt voor jullie blijvende steun.

Maurice