SG2K8 Bioscoop premiere foto’s

12 november 2019

Eens per jaar is dat speciale moment daar, hét moment dat de SG2K aftermovie wordt vertoond op het witte doek!
Afgelopen weekend was dat moment daar en waren wij voor de 2e maal te gast bij Pathe Utrecht Leidsche Rijn, dat voor 1 dag een ware StreetGasm tempel leek.

Al vroeg in de ochtend verzamelden zich een horde fans voor de bioscoop, wachtend op het grote aantal supercars dat ieder jaar bij de StreetGasm premiere aanwezig is.
Vanaf het moment dat de eerste auto’s aankomen barstte het feestje dan ook los. Een spectaculaire opkomst aan auto’s van onze deelnemers en clubleden maakt het dat de aftermovie premiere iets is waar jaarlijks honderden mensen op af komen. 

Om 14:00 startte de film welke eenmalig werd afgespeeld in de grote zaal  compleet was uitverkocht! Ruim 650 mensen zaten in de zaal om te kijken naar de SG2K8 The GR8EST Aftermovie en we mogen zeggen dat dit ons wel een heel speciaal gevoel geeft.

 Dat wij samen met onze trouwe partner  House of Yellow weer een kunstwerk hebben neergezet blijkt wanneer er na ruim een uur film een oorverdovend applaus klinkt en iedereen overduidelijk genoten heeft van de film.

Namens ons gehele team willen wij Pathe Utrecht Leidsche Rijn, Onze Partners, Deelnemers, Clubleden, Vrienden, Familie en trouwe fans bedanken voor deze fantastische dag. 

[sc-photo-album album=”185667″ max=”0″]