SG2K7 Aftermovie Premiere

30 oktober 2018

Drie en een halve maand hebben de mannen van House of Yellow gewerkt aan de ultieme herinnering van de rit van ons leven. SG2K7 – Lucky Number Seven was een pure adrenaline rush, welke ons in 7 dagen tijd van Portoroz tot aan Boekarest gebracht heeft. Met 120 teams reden we over de mooiste wegen en maakten we de gekste dingen mee. Dit alles wist House of Yellow in een waar huzarenstukje te gieten.

Dit jaar was bioscoop Pathé Utrecht Leidsche Rijn de plek waar de premiere van deze film plaatsvond. In de grootste bioscoopzaal van midden-Nederland, waar in totaal 660 mensen in kwijt konden, startte om 14.00 de officiële aftermovie. Voor aanvang was deze bioscoop al omgetoverd tot een ware supercarshowroom. In de SG2K VIP Lounge stonden drie kanonnen te blinken en voor de hoofdingang was het smullen met een extreem rijtje zeer exclusieve auto’s. Van de LaFerrari en Bugatti Veyron tot een stel Lamborghini’s en McLarens. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de grote parking achter de bioscoop welke volliep met de auto’s van de massaal aanwezige StreetGasm clubleden en SG2K deelnemers.

Wij willen in het bijzonder het team van House of Yellow bedanken voor het maken van deze geweldige aftermovie. Een film van bijna een uur welke het onbeschrijfelijke gevoel die we hadden tijdens het evenement weer heerlijk omhoog weet te halen. We hebben hierdoor alleen maar weer meer zin gekregen in SG2K8 the GR8EST. Hier zijn nog een aantal plekken voor beschikbaar, een ieder die het nog niet zeker wist zal na het zien van de SG2K7 Aftermovie zeker niet meer twijfelen. Klik op de link hieronder om in te schrijven, nu het nog kan! 

De SG2K7 Aftermovie zal binnenkort online verschijnen.

https://www.streetgasm2000.com/en/application-form-sg2k8-the-gr8est/

 

[sc-photo-album album=”131618″ max=”0″]