SG FRIDAY. | Next Level Cars

27 oktober 2021

 

Deze tweede editie van SGFRIDAY. waren we te gast bij StreetGasm partner Next Level Cars. Zij openden de deuren van hun geweldige showroom en werkplaats voor de StreetGasm Family, en wat zijn we verwend! Niet alleen met heerlijke hapjes en drankjes gedurende de gehele avond, maar wat is Next Level Cars toch een indrukwekkende zaak. Zodra je de prachtige showroom binnenloopt weet je dat het hier serious business is. Alles ziet er piekfijn uit en straalt vertrouwen uit. Je weet dat je hier je supercar met een gerust hart kunt achterlaten. In de showroom stonden een Porsche 918 Spyder en Ferrari LaFerrari te blinken met ertussenin een Porsche Speedster in de spotlights waar gedurende de avond live Xpel op werd aangebracht.

Eigenaar Paul opende de avond met een welkomstwoordje en nam vervolgens groepen gasten mee om een rondleiding door het bedrijf te geven. Iedereen keerde vol verbazing terug van wat zij gezien hadden. Twee verschillende ruim opgezette werkplaatsen, eigen spuitcabines en zelfs met overdruk gereguleerde cabines speciaal bestemd voor het aanbrengen van Xpel. De tweede werkplaats was een walhalla voor iedere autoliefhebber. Alle topstukken uit de Porsche collectie stonden daar naast elkaar. Verschillende typen van de GT3RS en GT2RS, maar ook nog een tweede Porsche 918 Spyder en een Carrera GT stonden side by side. Rinus van Kalmthout (beter bekend als Rinus Veekay) de Nederlandse autocoureur die in de top van de Amerikaanse Indycar Series racet, was ook aanwezig om zijn prachtige Techart Porsche 992 in ontvangst te nemen. 

Niet voor niets dat de StreetGasm Family hier in grote getale aanwezig was. Ondanks het wisselvallige weer stonden de parkeervakken rondom het pand van Next Level Cars gevuld met prachtige bolide’s. Meer dan 80 leden (en hun +1’s) genoten van een heel gezellige avond. Deze SG FRIDAY. stonden StreetGasm DJs La Fuente en Vito Mendez achter de draaitafels en zorgden voor een goede vibe. Her en der zagen we al wat heupen heen en weer gaan en werd er voorzichtig een danspasje geprobeerd.

In het bijzonder bedanken we Next Level Cars voor de geweldige gastvrijheid en de goede zorgen, DJ’s La Fuente en Vito Mendez voor de beats en ARO wonen voor extra aankleding. En natuurlijk de StreetGasm Family die altijd voor de allerbeste sfeer zorgt!
De lat is weer wat omhoog bijgesteld, op naar de volgende SGFRIDAY.!

 

 

[sc-photo-album album=”208128″ max=”0″]