SG FRIDAY. bij Thijs Timmermans

25 september 2023

Hapjes, drankjes, polonaises en waanzinnige auto’s, dat omschrijf de SG FRIDAY. bij Thijs Timmermans in een paar woorden! Afgelopen vrijdag, 15 september, organiseerden we voor de tweede keer een SG FRIDAY. bij onze gold partner in Waardenburg. En daar blikken wij graag even op terug!

Al snel stroomde de parkeerplaats vol met de indrukwekkende auto’s van de StreetGasm Family. We zagen zowel bekende als nieuwe auto’s want bij deze SG FRIDAY. waren een hoop nieuwe StreetGasm leden aanwezig. Net als bij de Summer Party, waren er deze keer ook veel carspotters aanwezig en zij hebben alle prachtige supercars uitgebreid op beeld vastgelegd. Zelfs vanaf de snelweg werd er enthousiast getoeterd door langsrijdende autoliefhebbers.

Tijdens deze editie van SG FRIDAY. waren onze hostesses er ook om de deelnemers te voorzien van een bandje. Met dit bandje geef je aan dat je bij onze StreetGasm Family hoort en dat je niet stiekem als carspotter naar binnen bent geslopen. 

We werden getrakteerd op een heerlijke Nederlandse nazomeravond, daarom kon het evenement zowel binnen als buiten plaats vinden. Met alle gave supercars voor de deur was het buiten een feest voor autoliefhebbers. Binnen ging het feest verder waar de showroom gevuld stond met de geweldige collectie van Thijs Timmermans.

Onder het genot van lekkere hapjes, drankjes en bekende Hollandse hits van onze DJ, was dit een perfect begin van het weekend. Hoe meer het begon te schemeren, hoe meer de gezelligheid toenam op het buitenterrein. Inmiddels hadden de carspotters voor het terrein de toegang gekregen om op het terrein foto’s te schieten van de auto’s.

Naarmate de avond vorderde, werden er meer Hollandse hits gedraaid, wat resulteerde in veel dansende mensen en zelfs een paar polonaises. Zoals eerder genoemd, waren er ook nieuwe leden aanwezig bij SG FRIDAY. We hopen dan ook dat de nieuwe leden zich meteen welkom hebben gevoeld en door SG FRIDAY een goede indruk van de sfeer hebben gekregen. Nogmaals welkom bij de StreetGasm Family!

Tot slot willen we in het bijzonder natuurlijk onze gold partner Thijs Timmermans bedanken voor de gastvrijheid omzijn prachtige bedrijf open te stellen om de StreetGasm Family te ontvangen. Daarnaast willen we graag de partners, (nieuwe) leden en de carspotters bedanken voor het compleet maken van de SG FRIDAY.. Hieronder kun je de foto’s bekijken om de gezelligste automotive vrijmibo van Nederland te herbeleven.

Klik op bovenstaande afbeelding om de aftermovie te bekijken!