Schwarzwald WeekendTour – Dag 2

21 augustus 2020

Het gefluit van de vogeltjes en de spetterende  waterval in het normaal zo rustige kuuroord waar we verbleven, werd zaterdagochtend abrupt verstoord toen de eerste motoren werden gestart. Van jankende V12’s tot bulderende AMG’s en een StreetGasm Family die zin had om even flink gas te geven. Allemaal stonden ze klaar voor de ochtendetappe van de Schwarzwald WeekendTour.

De dag werd opgedeeld in 3 stukken door een koffiestopje en een welverdiende lunch voor alle deelnemers. Tussendoor stonden de allermooiste wegen van het befaamde Zwarte Woud op het programma. Deze omgeving en de wegen die er liggen zijn precies de redenen waarom je een sportauto rijdt. Ontelbare bochten die elkaar opvolgen dwars door de bossen heen. Bij terugkomst in het hotel stond er nog een mooi cadeau als verrassing te wachten op iedere kamer.

Tegen het einde van de dag werden de deelnemers uitgenodigd voor een diner in de balzaal van het hotel. De pianist speelde zijn deuntjes terwijl de 4 gangen werden opgediend, met een heel gezellige avond als gevolg! De dag werd afgesloten in de gezellige hotelbar waar de Deutsche biertjes rijkelijk vloeiden. De volgende ochtend keerden de deelnemers na het ontbijt

Binnenkort zullen we de volgende data bekend maken van onze WeekendTours. We hebben nog enkele mooie ritten in de planning!

Wij willen graag onze partners bedanken die hun bijdrage hebben geleverd tijdens dit evenement. Van Poelgeest BMW voor de geweldige line up aan BMW Crewcars en WifiMedia voor het mede mogelijk maken van het cadeau.

[sc-photo-album album=”193975″ max=”0″]