Schwarzwald WeekendTour – Dag 1

20 augustus 2020

De eerste StreetGasm WeekendTour zou in eerste instantie plaats vinden in mei. Maar door de ontwikkelingen omtrent het coronavirus hebben we de Schwarzwald WeekendTour moeten verplaatsen naar medio augustus. Een mooie groep mensen met dito wagenpark stond te popelen om te kunnen beginnen aan de eerste internationale StreetGasm tour van het jaar door het befaamde Zwarte Woud.

De StreetGasm Family bestaat uit een kleurrijk palet van leden, de auto’s zijn dat niet minder! Bij de eerste samenkomst op het prachtige 17e eeuws Schloss Engers was het meteen duidelijk dat dit een geweldig weekend zou worden. Iedereen had er zin in, was enthousiast en de auto’s die aan kwamen rijden waren om van de watertanden. 

Na het ontvangst en de lunch reden de deelnemers via een stukje binnendoor en wat snelweg richting het hotel om zich vervolgens klaar te maken voor een diner in een typisch Duits restaurant. Na een aantal goed smakende Duitse biertjes was het tijd voor een verdiende nachtrust om  de volgende ochtend klaar te zijn voor een onvergetelijke trip door het Zwarte Woud!

Foto’s door onze fotografen Ansho Bijlmakers en Rick Kemna.

[sc-photo-album album=”192984″ max=”0″]