Puur Leusden Nieuwe Gold Partner

PUUR LEUSDEN, ONZE NIEUWE GOLD PARTNER

4 januari 2024

We hebben mooi nieuws met je te delen! StreetGasm verwelkomt met trots een nieuwe GOLD partner: PUUR Leusden, eigendom van de enthousiaste StreetGasm Family members Pieter Schoonderbeek en Taco Schouten.

Pieter en Taco zijn vertrouwde gezichten binnen de StreetGasm Family. Pieter is al jarenlang een vaste verschijning op onze events en als zijn vrouw een keer niet mee komt, kun je meestal Taco op de bijrijdersstoel vinden. We zijn erg trots dat we de mooie band tussen deze heren en StreetGasm verder hebben kunnen versterken met dit nieuwe partnerschip.

PUUR Leusden is een échte dorpsgarage met de competenties van een modern dealerbedrijf. Gewoon PUUR, geen gedoe, is het motto waar PUUR Leusden voor staat.

PUUR Leusden Automotive is dé mobiliteitspartner van Midden-Nederland. Met een ruim aanbod van jonge premium auto’s en een zeer geavanceerde werkplaats voor onderhoud & reparatie is de one-stop shop voor een ieder die kiest voor persoonlijk & eerlijk advies. In het centrum van Leusden vind je een showroom vol met bijzondere auto’s; denk aan de nieuwste modellen van Lamborghini, Ferrari, Porsche, Audi, BMW & Mercedes-Benz.

Vanuit de showroom kijk je zo de werkplaats in. Hier wordt gewerkt met een hart voor auto’s door een hecht team van 6 ervaren technische vakmannen. De werkplaats is volledig ingericht met de meest moderne apparatuur om alle merken te kunnen onderhouden volgens fabrieksvoorschriften. Ook op het gebied van Detailing heeft PUUR een ruim aanbod, want wie wilt er nou niet uit de auto stappen, weglopen en nog één keer omkijken om een glimlach op uw gezicht te krijgen; het resultaat van de juiste Detailing.

 

Wil je meer lezen over waar PUUR Leusden voor staat en wat zij wellicht voor jou zelf kunnen betekenen, lees dan hier meer of bekijk de gave video: PUUR Leusden partnerpagina.