Porsche Drive & Factory Tour 2019

19 april 2019

Dinsdag 16 april was het een warm weerzien in Heteren. De deelnemers verzamelden zich bij Porsche Centrum Gelderland voor de start van de tweede editie van de Porsche Drive & Factory Tour. Het parkeerterrein voor de showroom liep al snel vol met een prachtige groep autos’s. Er arriveerden onder andere een GT3, GT3RS, GT3CS, een aantal GTSen, Boxsters, de nieuwe Carrera 4S, een heel gave 964 en zelfs een McLaren 675LT Spyder. 

Na het ontbijt en een korte briefing werden de motoren gestart voor de eerste kilometers van de tour. Via een stuk autobahn en heerlijke binnendoorwegen kwamen de deelnemers uit bij de lunchlocatie. Een middeleeuwse burcht op de top van een berg was de plek waar genoten werd van een welverdiende XL schnitzel. Nadat ieders energiepeil weer op orde was werd koers gezet naar het hotel in Stuttgart om ‘s avonds te genieten van een uitmuntend diner.

De volgende dag stond het fabrieksbezoek op de planning. Porsche is uitermate trots op hun productiefaciliteiten (en terecht) en laten dit dan ook graag zien. Na een uitgebreide tour door de diverse afdelingen en aansluitend het Porsche Museum, werd aan tafel gegaan om te genieten van de befaamde biefstukken in Christophorus, hét restaurant in het Porsche Museum. Hierna zat het programma erop en keerde de deelnemers weer huiswaarts.

Wij willen alle aanwezigen hartelijk bedanken voor de gezelligheid en in het bijzonder Porsche Centrum Gelderland voor hun gastvrijheid en het mogelijk maken van dit evenement. Rest nu alleen nog de foto’s.

[sc-photo-album album=”166761″ max=”0″]