Polman Opticien op de streetgasm voorjaarsrit

Polman Opticiens op de StreetGasm Voorjaarsrit

5 maart 2024

Wanneer we kijken naar de weersvoorspellingen beloofd het aanstaande zondag 10 maart een fantastisch zonnige dag te worden. Onze partners zullen op deze heerlijke dag een prominente rol spelen, waaronder onze Carbon Partner Polman Opticiens. Polman Opticiens zal namelijk aanwezig zijn bij de startlocatie van de StreetGasm Voorjaarsrit!

 

Een heerlijk zonnige dag

Kijkend naar de weersvoorspellingen verwachten wij dat het een heerlijke zonnige dag zal gaan worden. En wat heb je nu nodig wanneer de zon in je ogen schijnt? Een zonnebril natuurlijk! Je wil de weg goed kunnen blijven zien, want we gaan een leuke route met mooie bochten rijden. Dan is het belangrijk dat je niet verblind wordt door de zon en er dus goed uit ziet met een toffe zonnebril van Polman Opticiens.

Een stand met de nieuwste zonnebrillen

Polman Opticiens zal dan ook op de startlocatie aanwezig zijn met een leuke stand waar ze de tofste zonnebrillen van Gucci & Cartier zullen tonen. Je kan deze uiteraard passen en kijken of de bril goed staat bij je look en uiteraard ook belangrijk dat de bril goed staat bij je supercar. Zien we jou zondag bij de Voorjaarsrit met je toffe nieuwe zonnebril?

 

Polman Opticiens op de streetgasm voorjaarsrit