Padeltoernooi een groot succes!

25 februari 2023

De StreetGasm Family staat bekend om hun aanwezigheid op de autobaan, maar dit keer konden zij hun krachten meten op de padelbaan! Met veel trots kijken wij terug op de allereerste editie van het StreetGasm Padeltoernooi.

Dit toernooi vond plaats bij onze officiële partner XNRGY club, een state-of-the-art padelclub in Amsterdam Duivendrecht. De club met tien prachtige banen waren het strijdtoneel voor een sportieve middag waar 20 deelnemende teams het tegen elkaar opnamen. 

 

 

Bij binnenkomst werden alle spelers getrakteerd op een goed gevulde sporttas van XXL Nutrition met daarin een handdoekje, pet en sportbidon en natuurlijk energie- en sportdrankjes om de sportprestaties te bevorderen! Daar bovenop lag er voor iedere speler een wedstrijdtenue klaar. Onze kledingpartner Purewhite zorgde ervoor dat iedereen er tiptop bij liep! 

 

 

Alles draaide tijdens dit toernooi om sportiviteit en lol maken. Maar natuurlijk hoort er bij ieder toernooi een competitie element. Uiteindelijk kan er natuurlijk maar één team de titel StreetGasm Padelkampioen dragen. De top 3 zou mooie prijzen krijgen, beschikbaar gesteld door XNRGY maar de nummers 1 kregen een wel heel bijzondere hoofdprijs. Official Timekeeper GASSAN Diamonds stelde namelijk twee Tudor Black Bay Fifty-Eigth horloge’s beschikbaar. Een prachtige beloning voor de winnaars!

 

 

Na een kort welkomstwoordje en uitleg over het toernooi door Maurice, Tayron (eigenaar van XNRGY) en de bondscoach van het Nederlandse padelteam, Diego Mieres, werd het startsein van het toernooi gegeven en konden de deelnemers hun eerste ballen slaan.

De 20 teams speelden hun wedstrijden verdeeld over de 10 de banen, na ieder kwartier draaiden zij door en kwamen zij weer een nieuwe tegenstander tegen. De teams die na 8 wedstrijden de meeste punten hadden zouden de finale’s gaan spelen. In het bijzonder willen wij onze baansponsors bedanken: Hotek, PUUR. Leusden, Van Poelgeest BMW, Lucky7Projects en FRIJO.

 

 

Doordat er beginnende en ervaren padelspelers door elkaar speelden, werden er veel enerverende partijen gespeeld. Er werden een hoop mooie punten gemaakt en het gejuich werd door heel de hal gehoord. De sfeer onderling was geweldig en de sportiviteit straalde er vanaf! Na 8 wedstrijden werd het tijd om de eindstand op te maken en te bepalen wie de finales gingen spelen. Maar niet voordat iedereen kon genieten van de overheerlijke sushi welke ter plaatse werd klaargemaakt door Mr.Sushi.

 

 

Teams XNRGY (Tayron & Tyrone) en Purewhite (Ramzi & Adil) mochten op het XXL Nutrition center court spelen voor de derde plaats. Het werd een spannende pot tussen twee aan elkaar gewaagde teams. Uiteindelijk trok team Purewhite aan het langste eind en mochten zij later op de derde plaats op het podium plaats nemen.

 

 

Dan was daar het moment waar we met z’n allen naar uitkeken. De finale van het eerste StreetGasm Padeltoernooi. De finale begon stipt om 19:00 uur – zoals bijgehouden op de klok van official timekeeper GASSAN Diamonds. Teams Zwaartafelen (Frank & Devlin) en Ros Automotive (Laurens en Sjoerd) hadden de meeste punten behaald en mochten op het GASSAN Diamonds Center Court uitmaken wie er met de hoofdprijs vandoor zou gaan. Het werd een zinderende finale met prachtige punten over en weer en vele mooie rallies. 

 

 

Uiteindelijk waren het Laurens en Sjoerd die de overwinning over de streep trokken en zichzelf mogen kronen tot StreetGasm Padelkampioen 2023! Zij kregen namens XNRGY een mooi Bullpadel Racketpakket uitgereikt en Ankush Sharma van GASSAN overhandigde hen de Tudor horloge’s.

 

 

We kijken terug op een zeer geslaagd toernooi en willen iedereen bedanken die het mogelijk hebben gemaakt, met in het bijzonder onze partners. Op naar nog een hoop mooie volgende editie’s!