Nieuwe website StreetGasm online!

31 januari 2017

Welkom op de nieuwe website van StreetGasm! De afgelopen maanden zijn wij met ons team erg druk geweest achter de schermen om u als trouwe bezoeker en/of als lid van onze mooie club de best mogelijke online ervaring te brengen. 

Wij zijn 2017 knallend begonnen met onze Nieuwjaarsborrel waar wij vele van u hebben mogen verwelkomen. Op de nieuwjaarsreceptie hebben we al een tipje van de sluier gelicht over de plannen die wij met StreetGasm hebben en de koers die wij gaan varen. 

Lidmaatschappen

U bezit een mooie sportauto? En u bent op zoek naar een club met gelijkgestemden en waar u kunt genieten van al het moois dat autorijden te bieden heeft? Door de veelzijdigheid aan mensen en typen auto’s is StreetGasm dé plek voor u! Een lidmaatschap is bij StreetGasm is mogelijk als u een bijzondere, mooie en/of exclusieve sportauto heeft.

Voordelen bekijken Direct lid worden

Evenementen

Onze evenementenagenda voor 2017 begint zich snel te vullen. Wij hebben in 2017 weer fantastische evenementen voor u in petto met als kers op de taart natuurlijk de jaarlijkse StreetGasm2000. Maar ook Alp Attack, Dreamdrive en The Ring Weekend zorgen ervoor dat u kunt genieten van een mooie meerdaagse tour. Onze dag evenementen als European RacewarsDRIVE en Carbecue zijn ook weer terug op de agenda en worden dit jaar aangevuld met o.a Cars & Sushi en 2 nog aan te kondigen evenementen. In de evenementen sectie kunt u inmiddels inschrijven op de diverse evenementen die wij aanbieden.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.