VDM Cars – StreetGasm GOLD partner

Partner | 21 december 2021

 

Met trots stellen wij onze GOLD partner VDM Cars aan u voor; de autodealer met ’s werelds meest luxe en exclusieve sportwagens.

 

Het zoeken, vinden en bezitten van de ultieme sportauto is voor velen een droom die uitkomt. Een droom die vaak begon met de bekende poster boven het bed. Van poster tot werkelijkheid; het moment van instappen, starten en wegrijden. Bij VDM Cars weten ze hoe bijzonder dat is. Daarom vindt u bij hen auto’s die aan al uw verwachtingen voldoen – en vaak zelfs nog wat meer.

 

Niet voor niets leveren zij uitmuntende, exclusieve auto’s die naadloos aansluiten bij het ideaalplaatje dat u gevormd hebt. VDM Cars kan leunen op een jarenlange ervaring in de automotive branche en dankzij hun internationale netwerk beschikken zij continu over een exclusief assortiment. Nog zo’n kenmerk: iedereen bij VDM Cars deelt dezelfde liefde voor auto’s als u. Alleen zo kunnen zij de service bieden waar we allemaal voor staan. Bij VDM Cars noemen ze dat: exclusiviteit met een griffel.

 

“Klopt u bij ons aan, dan doet u dat om een wensdroom te verwezenlijken. Door onze gedeelde liefde voor de automobiel kunnen wij ons uw wensen en behoeften voorstellen. En concretiseren. ‘Nee’-verkopen doen wij niet, de perfecte auto bestaat immers en wij zijn de aangewezen partij om de match met u te maken.”
– Team VDM Cars –

 

VDM Cars BV
T: +31 (0)74 79 200 33
E: info@vdmcars.de