Mr StreetGasm onthuld nieuwe wrap

Mr. StreetGasm onthuld SG2K 12 wrap!

13 mei 2024

SG2K 12 komt steeds dichterbij en onze eigen Mr. StreetGasm is er al helemaal klaar voor. Ieder jaar komen de deelnemers met de dikste wraps en thema’s en daar doet onze Mr. StreetGasm maar al te graag aan mee. Maurice heeft zijn McLaren 600LT compleet laten wrappen en deze wrap is inmiddels onthuld en wat is het tof geworden!

Next Level Cars

StreetGasm2000 komt eraan en daarbij kan een dikke wrap op de McLaren van Mr. StreetGasm niet ontbreken. Next Level Cars in Waardenburg heeft de McLaren dan ook onder handen genomen en ervoor gezorgd dat deze compleet is getransformeerd. De kleuren passen perfect bij het thema van SG2K 12 en staan fantastisch op de McLaren.

Onthulling

Deze week was het eindelijk tijd voor de grote onthulling waarbij Maurice het resultaat van de make-over kon delen. De indrukwekkende wrap, verzorgd door Next Level Cars, kwam van onder het doek tevoorschijn. We kunnen nu al amper wachten om deze supercar te zien schitteren aan de start van de rally!

Waarom zo’n dikke wrap?

Ieder jaar strijden onze SG2K deelnemers om de felbegeerde prijzen. Het team met de dikste wrap wint namelijk een gratis deelname aan de volgende editie van StreetGasm2000. Ook afgelopen jaar hebben we onze prijzen met veel genoegen kunnen uitreiken aan de winnaars met de dikste wrap. Deze winnaars hebben dit jaar dus de gratis deelname aan SG2K 12 en we zijn dan ook erg benieuwd waar ze dit jaar meekomen.

Wil jij onderdeel zijn van deze onvergetelijke reis? En samen met deze dikke McLaren aan de start in Praag staan? Meld je hier aan!