Morgen Cars & Sushi, we zijn er klaar voor!

6 april 2018

Morgen is het dan eindelijk weer tijd voor de echte seizoensopener van StreetGasm: Cars & Sushi. Dit heerlijke evenement vindt plaats op het landgoed van Huis Rhederoord in De Steeg, aan het randje van de mooie Veluwe. De weergoden zijn ons zeer goed gezind en wij hebben er enorm veel zin in! De Sushi Chefs zijn er klaar voor en Rhederoord ligt er prachtig bij.

Inmiddels zijn we over de 50 inschrijvingen heen wat betekent dat we helemaal volgeboekt zijn. Het terrein zal morgen boordevol prachtige bolide’s staan, de lijst met aanwezige auto’s is indrukwekkend. Diverse Ferrari’s 812, een Porsche 918, Lamborghini Huracan Performante’s & Aventador SV’s, McLaren 720S, ze zijn allemaal aanwezig!

Naast dit prachtige wagenpark is er ook genoeg te zien en te doen binnen de sushi lounge. Hier wordt de sushi live en vers bereid door onze Japanse sushi-chefs, uitgeserveerd door de beeldschone StreetGasm dames en hebben wij diverse ruimtes ingericht voor onze partners. Hier kunt u onder andere Moët & Chandon, Gassan en Jack’s Art vinden. 

GASSAN

Bij binnenkomst wordt er voor de deelnemers een glas Moët & Chandon champagne ingeschonken. Dit is niet zomaar een glaasje bubbels, maar op de bodem van elk glas bevindt zich een klein Gassan diamantje. Eén van deze diamantjes is een daadwerkelijke Gassan 121 geslepen diamant, wie zal de gelukkige worden?
Naast het weggeven van een Gassan 121 geslepen diamant nemen zij ook een aantal vitrines vol prachtige sieraden mee.

JACK’S ART

Jack Liemburg is in korte tijd uitgegroeid tot een fenomeen, in Nederland en internationaal. Zijn kunstwerken zijn een combinatie van fotografie en schilderwerk, allemaal uniek en allemaal echt Jack. Jack zal aanwezig zijn op Cars & Sushi en enkele van zijn kunstwerken tentoon stellen. Speciaal voor Cars & Sushi stelt Jack ook een kunstwerk ter beschikking. De gasten welke bij binnenkomst hun StreetGasm ledenpas 2018 hebben vertoond maken automatisch kans om dit werk mee naar huis te mogen nemen. 

Bent u te laat met aanmelden of kon u deze editie niet? Cars & Sushi staat volgend jaar zeker weer op de kalender. Kunt u niet zo lang wachten, houdt dan vooral onze website in de gaten. Er zullen nog diverse dagevenementen volgen waar u