Lymph&Co – FUND Racing 2021 ADE & StreetGasm edition

15 oktober 2021

Ieder jaar tijdens het Amsterdam Dance Event organiseert Stichting Lymph & Co een Fund Racing dag op het circuit van Zandvoort. Tijdens deze dag komen prominente namen uit de Dance scene naar het circuit om een leuke dag te beleven en geld te doneren voor het goede doel waar Lymph en Co voor strijdt: baanbrekend onderzoek naar lymfeklierkanker. 

Sinds afgelopen jaar werkt StreetGasm samen met Lymph & Co om de krachten te bundelen en mooie dingen voor elkaar te kunnen betekenen. Deze Fund Racing dag is er daar één van. De StreetGasm Family was aanwezig op circuit Zandvoort en beleefde een dag vol actie in ruil voor een donatie aan Lymph & Co. Slalomproeven, drifttrainingen en circuit rijden stonden allemaal op het programma. Daarnaast konden de donateurs ook nog een paar rondjes meerijden met Tom Coronel in de BMW M240i en Bernhard van Oranje in de AMG GT4!

Aan het einde van de dag werd bekend gemaakt dat er maar liefst €18.600,- is opgehaald. Eén van onze leden vond dat nog niet genoeg en rondde het bedrag omhoog af naar €19.000,-. Wat een prachtig bedrag!  We willen iedereen bedanken die dit mogelijk gemaakt heeft en kijken uit naar meer mooie toekomstige  gelegenheden samen met Lymph & co.

Wil je meer weten over Stichting Lymph & Co en waar zij voor staan, klik dan hieronder om direct naar hun website te gaan.

Lymph & co

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Chris Schotanus, fotograaf van circuit Zandvoort.

[sc-photo-album album=”207478″ max=”0″]