Luxury INS vrijdagmiddagborrel: goede voorbereiding is het halve werk!

1 november 2023

Onze gold partner Luxury INS heeft afgelopen vrijdag de StreetGasm leden uitgenodigd voor een gezellige vrijdagmiddagborrel. Tijdens dit evenement lag de nadruk op preventie. Tegenwoordig wordt het voor dieven steeds gemakkelijker om je van je spullen te ontdoen, dus Luxury INS wilde onze leden informeren over ontwikkelingen op het gebied van verzekeringen en beveiliging. We vonden dit een geweldig idee en hebben het evenement namens Luxury INS georganiseerd. Kijk samen met ons terug op deze dag en zie wat StreetGasm naast rally’s nog meer organiseert!

Deze gezellige borrel vond plaats in het prachtige Kasteel de Essenburgh in Hierden. Op deze bijzondere locatie werden de leden van StreetGasm hartelijk ontvangen via de rode loper door onze charmante hostess, Zodra de leden welkom geheten waren en een leuke goodiebag ontvangen hadden, kregen ze een lekker glaasje bubbels en was het tijd om het weekend in te luiden 🥂.

Luxury INS had een aantal partners ingeschakeld om onze StreetGasm leden te voorzien van interessante informatie. Remon de Keijzer van Kluist bracht een assortiment aan kluizen mee en gaf er een gedetailleerde uitleg over. Er was zelfs een speciale kluis voor horloges, waar je je horloge aan een ronddraaiende schijf kan hangen waardoor je uurwerk, wanneer je je horloge niet draagt, toch door blijft lopen. Effectief en je kan ook nog eens je horloge veilig opbergen!

Daarnaast was er de mogelijkheid om je kostbaarheden te laten taxeren en was er een demonstratie van het LoJack post-diefstalsysteem. LoJack had het apparaatje verstopt in een auto, aan onze leden de uitdaging om het apparaatje te vinden. Naast de beveiliging van auto’s was Rob Jordan namens Chubb aanwezig om preventief advies te geven over de beveiliging van huizen en opslagruimtes. De experts van Luxury INS konden onze leden uitgebreid adviseren, zodat ze hun spullen nu met een gerust hart kunnen achterlaten. Denk aan zakenreisjes of vakanties, dan is het fijn als je kostbaarheden veilig opgeborgen zijn.

Onze leden zijn voortaan dankzij Luxury INS beter voorbereid op mogelijke inbraakpogingen en weten nu hoe ze hun waardevolle bezittingen beter kunnen beveiligen.