LEKKERe dag op het water

19 april 2023

Zaterdag 15 april nodigden wij onze StreetGasm leden uit om hun auto’s voor één middag in te ruilen voor een van de snelle ‘Damsko’s’ van onze Carbon Partner LEKKER Boats!

Waar het terrein van LEKKER Boats normaal alleen volstaat met luxe en snelle boten, vulde het terrein midden in de Hollandse polder zich dit keer met supercars. Terwijl het zonnetje heerlijk scheen deed de eigenaar van LEKKER Boats, en StreetGasm Family member, Roel ten Hoopen zijn welkomstwoordje. Na een rondleiding over de werf en een exclusief kijkje achter de schermen te hebben gehad, kon iedereen met volle enthousiasme het water trotseren.

En aan snelheid was er zeker geen gebrek! Tijdens de LEKKER Race, waarvoor een speciaal veilig parcours was uitgezet, kwam het fanatisme in de man ‘boven water’. De vaar-skills werden op de proef gesteld en vervolgens werd er met hoge snelheden geracet over de Braassem. De middag werd afgemaakt met een paar heerlijke LEKKER bootbiertjes, er werd geproost op een geslaagde middag bij LEKKER Boats.

Wij willen onze partner en vrienden van LEKKER Boats bedanken voor deze gezellige middag. We kijken uit naar onze verdere samenwerking!