Lekker Boats | Kersverse StreetGasm Partner

4 januari 2023

Snelvarende sloepen en robuuste luxe jachten, qua tempo een prima passende partner voor StreetGasm. We hebben het over LEKKER Boats. Met trots presenteren wij deze Nederlandse botenbouwer als kersverse StreetGasm Carbon Partner.

Van designfase tot het inbouwen van de brute motor, alles wordt in Nederland verzorgd en met uiterste precisie afgewerkt. De kenmerkende snelle aluminium sloepen worden op aanvraag gebouwd en door de klanten zelf samengesteld, hierdoor is elke boot een uniek staaltje Nederlands vakmanschap.

De Damsko 750 komt in ruim 1000 man-uren tot stand. Eerst wordt het casco in elkaar gelast door specialisten in Friesland waarna de boot verder afgebouwd wordt op de eigen LEKKER werf in Leimuiden.

Zo ook het afgelopen jaar nieuw gelanceerde jacht, de LEKKER 44. Een zeewaardige snelheidsduivel met plek voor 16 passagiers en vier slaapplaatsen, die zowel voor de korte pleziervaart als voor de langere tochten geschikt is. Dit kleine jacht is internationaal dan ook zeer goed ontvangen met verkochte productie slots waar eindbestemming als de Cote d’Azur, Ibiza, Miami en Amsterdam tussen zitten. Zwemmen op de Bahama’s of op avontuur langs de Griekse eilanden. De zeewaardige weekender heeft een topsnelheid van meer dan 50 knopen (92 km/u) en is perfect om dagenlang mee op avontuur te gaan, ongeacht de weersomstandigheden.

Voor de hongerige vaarders die niet zo lang kunnen wachten staat de deur van de LEKKER werf altijd open voor een rondleiding en proefvaart op afspraak. Ga naar www.lekkerboats.com voor meer informatie.

StreetGasm zal dit jaar een middag op het water organiseren bij LEKKER Boats. Tijdens deze dag krijgt de StreetGasm Family een rondleiding over de werf, een kijkje achter de schermen en gaan we het water op met de verschillende LEKKER Boats modellen.

Daarnaast zal de Sales Directeur van LEKKER Boats, Roel ten Hoopen, vaak te zien zijn op de StreetGasm evenementen met zijn gave BMW M5. We kijken uit naar een mooie samenwerking!