IT4Kids Fundraising Gala – Daverend succes

12 december 2017

IT4Kids Fundraising Gala, een daverend succes!

Ieder jaar organiseert onze charity partner IT4Kids een Fundraising Gala in het prachtige Hotels van Oranje te Noordwijk. Deze avond staat alles in het teken van het goede doel. IT4Kids steunt initiatieven die het mogelijk maken om kinderen die niet de financiële middelen hebben om te kunnen sporten. 

StreetGasm was uitgenodigd om met een aantal van zijn clubleden als partner bij dit evenement aanwezig te zijn. De avond was tot in de puntjes verzorgd met heerlijk eten en drinken, geweldig avondvullend entertainment en met als hoogtepunt de veiling. Verspreid over de gehele avond werden er 23 items geveild. Van volledig verzorgde VIP weekenden naar de US Open en de Formule 1 van Monaco tot thuisdiners van sterrenkoks en sportclinics van topsporters, voor ieder was er wat wils.
Vanuit StreetGasm is er 1 plek in het uitverkochte evenement SG2K 7 – Lucky Number Seven beschikbaar gesteld. De complete opbrengst hiervan zou naar IT4Kids gaan. Uiteindelijk bleek dit item de absolute veilingtopper te zijn met een geweldige opbrengst van maar liefst €25.000! Een resultaat waar we alleen maar van konden dromen.

Uiteindelijk heeft deze avond een astronomisch totaalbedrag van €418.000,- opgebracht. Wij willen dan ook Jordy Kool (CEO van de Infotheek groep en SG2K deelnemer) en zijn team bedanken dat we hiervan deel uit mochten maken. Met deze spectaculaire opbrengst kan IT4Kids weer duizenden kinderen in Nederland ondersteunen.

Hieronder kunt u een sfeerimpressie vinden van deze zeer succesvolle avond.