HOUSE OF GASSAN x StreetGasm Watch Night

24 juli 2023

Met een grote glimlach kijken wij terug naar de vierde editie van de GASSAN x StreetGasm Watch Night! Het was een daverend succes en altijd één van de favoriete evenementen op de agenda van onze clubleden.

Onze StreetGasm Family zorgde voor een geweldige opkomst aan supercars en mooie mensen. Tel daarbij op de warme gastvrijheid van onze Official Timekeeper en Gold Partner GASSAN Diamonds en het feestje is compleet.⁠

GASSAN Diamonds is inmiddels al jarenlang onze trouwe partner en timekeeper en stelde tijdens de Watch Night haar deuren open voor onze clubleden. Na een gezellige welkomstcocktail temidden van een geweldige line up aan supercars, kreeg de StreetGasm Family een uitgebreide rondleiding door het compleet vernieuwde HOUSE of GASSAN. Hierna werden ze getrakteerd op een heerlijk walking diner en was Casaron aanwezig met een smakelijke cocktailbar terwijl onze StreetGasm DJ voor een heerlijke vibe zorgde. Tijdens deze avond konden wij genieten van schitterende juwelen, mooie horloges en heel veel gezelligheid.

Wij bedanken GASSAN Diamonds voor wederom een geslaagde editie van de Watch Night en we kijken nu al enorm uit naar de volgende!

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden, dus kijk en geniet nog even mee van de Watch Night.

Klik hier voor de aftermovie van deze schitterende avond