XNRGY

Het StreetGasm Padeltoernooi wederom een spannend spektakel!

27 maart 2024

Na twee succesvolle padeltoernooien georganiseerd bij onze StreetGasm-partner XNRGY Club in Amsterdam, was het ook dit jaar weer tijd om het sportieve jaar af te slaan met een competitieve dag. Onze StreetGasm Family had zich weer voorbereid en keihard getraind om dit keer met alle andere leden te strijden voor de overwinning.

Op vrijdag 22 maart vond de derde editie van het toernooi plaats. Dit keer mochten we 24 teams verwelkomen, wat betekende dat er in totaal maar liefst 48 spelers waren die streden om de prijzen en de felbegeerde titel van StreetGasm Padelkampioenen!

xnrgy

 

Bij binnenkomst werden alle spelers getrakteerd op een goed gevulde sporttas van XXL Nutrition met daarin mooie sportgoodies en natuurlijk energiedrankjes om de sportprestaties te bevorderen. Daarbovenop lag voor iedereen een westrijdtenue klaar welke gesponsord is door onze partner van het Padeltoernooi By VP, ook heeft By VP een leuk cadeautje toegevoegd in de goodiebag!

 

xnrgy

 

Na een kort welkomstwoord van Maurice en Tayron (eigenaar van XNRGY) werd het startsein van het toernooi gegeven. De teams werden opgedeeld in vier verschillende poules waar zij het onderling tegen elkaar opnamen. De nummers 1 en 2 van de poule gingen door naar de finales rondes, om uiteindelijk via een kwartfinale en halve finale in de grote finale uit te maken wie er met de prijzen vandoor zouden gaan. Er werd verslag gedaan door Jeroen Post, die de presentator van de avond was.

 

prijzentafel streetgasm padeltoernooi

 

De prijzentafel was goed gevuld door de prachtige prijzen die onze partners beschikbaar gesteld hebben, we nemen jullie dan ook graag mee wat onze winnaars dit keer hebben gewonnen:

🥇 MontBlanc pennen van HOUSE OF GASSAN, de StreetGasm Kampioenschalen en een Magnum fles Vodka van SirDam

🥈 Racket pakket van By VP, een fles Vodka van SirDam en een uur training van XNRGY coach Julio

🥉 By VP sporttas, een uur training van XNRGY coach Julio, en een flesje SirDam Vodka

🏆 Een uur training van XNRGY coach Julio en een tof goodiepakket van By VP

 

 

De poulewedstrijden werden gespeeld op alle 10 banen. In het bijzonder willen we onze baansponsors bedanken. HOUSE of GASSAN en XXL Nutrition waren partner van de twee Center Courts en de overige banen werden gesponsord door UwEnergielabel, Profinancials, Dominos, Zwaartafelen, Carto Sales, Dutch Event Carpets, Alles voor Padel & By VP en the Grand Interior.

 

 

Binnen de StreetGasm Family, helemaal na de vorige editie, zijn er veel fanatieke padelspelers te vinden. Er werden een hoop mooie punten gemaakt en het gejuich werd door heel de hal gehoord. De sfeer onderling was geweldig en de sportiviteit spatte er vanaf! Na 65poulewedstrijden werd het tijd om de eindstand op te maken en te bepalen wie er in de kwartfinales gingen komen. Maar niet voordat iedereen kon genieten van de overheerlijke sushi welke beschikbaar werd gesteld door Mr.Sushi. De teams die de finale helaas niet wisten te halen, konden genieten van hapjes en drankjes en de heupen losgooien op de beats van DJ Faby Forster.

 

 

Uiteindelijk belandden Sem & Jesper en Laurens & Sjoerd in de finale. Twee edities terug hebben Laurens (van Ros Automotive) en Sjoerd de glanzende schaal weten te bemachtigen. Tijdens deze spannende pot op het GASSAN Center Court wisten Sem & Jesper te winnen. Zij mochten de schalen boven het hoofd tillen en zichzelf kronen tot de nieuwe StreetGasm Padelkampioenen! Op de tweede plaats zijn dus Laurens en Sjoerd geëindigd. Dit keer werd de derde plaats door onze eigen Mr StreetGasm met zijn teamgenoot Gerben bemachtigd. Op de vierde plaats mochten we voor de tweede keer Dimitri en Lars feliciteren, net als tijdens het eerste StreetGasm Padeltoernooi!

Al met al was het een geweldige dag waar de StreetGasm Family zich op hun meest sportieve manier hebben laten zien. We zullen verder in dit jaar weer een Padeltoernooi organiseren, hou onze website hiervoor in de gaten. We hopen je dan (weer) te zien!