Geweldige opkomst tijdens de StreetGasm seizoensopener

16 maart 2023

Na een lange winter kijkt de StreetGasm Family altijd weer uit naar de eerste mogelijkheid om met zijn allen de weg op te gaan. Dit is de enige echt opener van het supercarseizoen!

Afgelopen zondag was het dan zo ver. Met ruim 110 aanmeldingen zou dit een mega gezellige Voorjaarsrit gaan worden. De leden werden om half 11 verwelkomd op het schitterende en voor ons bekende Parc Broekhuizen. Hier genoten we van een ontbijt en werd het een gezellig weerzien met elkaar.

Na de rijdersbriefing van Maurice en een welkomsttoast, werden de motoren gestart voor de ochtendetappe. Iedere deelnemer werd getrakteerd met onder andere een Flitsmeister TWO in de goodiebag. Onze lieftallige StreetGasm Girls reikten onder de startboog nog een mooie winactie rondom de FM TWO uit. Hierna kon de rit beginnen. Deze leidde de deelnemers via de mooiste binnendoorwegen door het midden van het land.

De ochtendrit eindigde bij een tussenstop onderaan het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hier werden de verhalen van onderweg gedeeld onder het genot van een lekker stuk taart en welverdiende kop koffie. Op naar de tweede etappe!

Nog voordat de laatste auto vertrokken was bij de tussenstop, verdwenen de wolken en kwam er een heerlijk voorjaarszonnetje tevoorschijn. Dit werd genieten met de hoofdletter G. Na ongeveer anderhalf uur rijden kwam de StreetGasm Family aan bij Kaeve Cars in Uden. Hier had zich al een flinke horde StreetGasm fans zich verzameld, het werd een warm welkom! Altijd mooi om zoveel blije fans te zien na een mooie dag rijden.

Het team van StreetGasm had de showroom van Kaeve Cars omgetoverd tot een kleine lifestyle beurs waar onze partners flink hadden uitgepakt. Zo bracht GPProducts onder andere een hele dikke Urban Automotive Audi RS6 mee, Thijs Timmermans had een SL63 AMG en SL Black Series geplaatst en LEKKER Boats stelde zelfs een echte Amsterdamse sloep ten toon; de Damsko 750. Om het feestje compleet te maken, voerde Polman Opticiens een mooie actie op de nieuwe collectie zonnebrillen en had Build4Performance weer een hoek ingericht met een heuse motionsim. Het zal geen verrassing zijn dat deze sim de hele middag en avond druk bezet was.

In de showroom van Kaeve Cars was er een hoop moois te zien aan bijzondere auto’s. Hiertussen trakteerden wij onze leden op een heerlijk uitgebreid lopend barbecue buffet en draaide de DJ zijn heerlijke plaatjes. Wij kijken terug op een heerlijke dag en we kunnen niet wachten op de rest van het seizoen.

We willen onze leden enorm bedanken voor de mooie opkomst ondanks het voorspelde slechte weer en onze partners enorm bedanken voor hun inzet.