StreetGasm Voorjaarsrit

Terugblik op een geweldige StreetGasm seizoensstart

12 maart 2024

Dat was hem dan weer, de StreetGasm Voorjaarsrit van 2024! We hebben dit nieuwe seizoen afgetrapt met een fantastische dag, waarbij de StreetGasm Family met hun supercars niet alleen ons maar heel midden Nederland enorm heeft verrast. Samen met onze partners en de prachtige locaties hebben we deze dag tot een enorm succes gemaakt. En voor Nederlandse begrippen hadden we een prachtige dag met hier en daar zelfs de zon, wij kijken met een enorme glimlach terug op zondag. En willen jullie dan ook graag meenemen om deze dag door onze ogen te ervaren!

Landgoed de Westerbouwing

Deze mooie dag begon bij de prachtige locatie Landgoed de Westerbouwing, met een uniek uitzicht op de Rijn en de Betuwe. Daar had onze partner Next Level Cars een dikke Porsche Carrera GT binnen neergezet welke een speciale Baby Blue kleur heeft. Ook had onze Carbon Partner Polman Opticiens een mooie stand neergezet waarbij onze leden zonnebrillen konden passen en aanschaffen. De gehele ochtend bleven er leden aankomen waarbij we veel bekende en ook nieuwe gezichten hebben gezien.

Porsche carrera streetgasm voorjaarsrit

Na een heerlijke brunch was het tijd om achter het stuur te kruipen en het eerste deel van onze rit te beginnen. Zodra onze StreetGasm girls de startvlag zwaaide, was het tijd om te vertrekken. De start van dit evenement was spectaculair, met een grote menigte van carspotters die enthousiast de supercars wilden vastleggen. We reden over prachtige wegen met mooie bochten, waar we af en toe even flink konden gas konden geven. Uiteindelijk bereikten we onze tussenstop, waar een heerlijk gebakje en een kop koffie op ons stonden te wachten, Na het gebakje was het tijd om wederom de auto in te stappen om de tweede helft van de route te gaan rijden, op naar de eindlocatie: Louwman Exclusive.

Louwman Exclusive en de exclusieve hypercars

We weten allemaal dat Louwman Exclusive een fantastische showroom heeft waar de meest exclusieve super- en hypercars te vinden zijn. Nu heeft Louwman Exclusive speciaal voor ons twee hele unieke hypercars naar hun showroom laten brengen, beide hypercars maar compleet verschillend. Onze leden hebben kunnen genieten van de Automobili Pininfarina Battista en de Tomaso P72, de Battista, een volledig elektrische auto met 1900pk tegenover de Tomaso een V8 5.0 liter motor. Naast de unieke hypercars hebben onze leden kunnen genieten van heerlijk eten, champagne en andere lekkere drankjes. Uiteraard heeft onze StreetGasm DJ Fabi deze avond weer gezorgd voor goede vibes.

Onze StreetGasm Partners

Tijdens zo’n heerlijke dag zijn onze partners ook een groot onderdeel van het succes. We willen daarom ook graag onze partners Polman Opticiens, Auto Auctions en Carecar24 bedanken voor het toevoegen van een gift aan de goodiebag. Louwman Exclusive heeft ons voorzien van een prachtige eindlocatie en twee hele speciale auto’s voor ons naar Nederland gehaald. Daarnaast hebben onze partners Barrel Brothers, Autocare en HOUSE OF GASSAN mooie prijzen beschikbaar gesteld voor de loterij, wat erg leuk ontvangen is door onze leden.

Fotoverslag

We hebben wederom alles weer op beeld vastgelegd en de tofste plaatjes geschoten! We willen nogmaals onze partners en StreetGasm Family bedanken voor deze heerlijke dag en nemen je middels de foto’s graag mee.