FOTO’S: StreetGasm Ride Out – Drive Thru Finish

24 juli 2020

Uiteindelijk kwamen de ruim 300 deelnemende auto’s aan bij de finishlocatie. Dit werd een Drive Thru waar geen eind aan leek te komen. Over het gehele parkeerterrein was er een slinger aan auto’s te zien. Achter op het terrein konden de deelnemers even hun benen strekken om hun versgebakken burger op te eten. 

De hele middag waren er al pompende beats te horen, komende vanuit het gebouw aan het einde van de Drive Thru. Wanneer de deelnemers aan het einde van de Drive Thru waren gekomen kregen zij nog een heerlijk koud blikje No Fear Energy uitgereikt door de prachtige No Fear dames. Eenmaal binnen draaiden de  StreetGasm DJs hun beste plaatjes en ging het dak eraf. DJs Sidney Samson, La Fuente, Frequencers, Leroy Styles, Vito Mendez en Ilker Akay maakten de lineup. De vlammenwerpers, CO2 guns en vuurwerk maakten het feestje compleet! 

Alles was live te volgen op de StreetGasm Facebook door middel van een speciale livestream. De volledige livestream is HIER terug te kijken. 

Ben je na de StreetGasm Ride Out enthousiast geworden en wil je geen StreetGasm evenement meer missen? Druk dan op onderstaande knop om naar de lidmaatschapspagina te gaan. Hier vind je meer informatie over het clublidmaatschap en kun je je direct aanmelden. Vergeet niet de kortingscode te verzilveren welke je tijdens de StreetGasm Ride Out hebt ontvangen. Deze is tot en met zondag 26 juli  geldig.

MEER INFORMATIE STREETGASM LIDMAATSCHAP

 

[sc-photo-album album=”192151″ max=”0″]