Eerste StreetGasm Social Night, smaakt naar meer!

7 december 2023

 

Wat hebben we een enorm gezellige avond beleefd! We vonden het enorm leuk om bekende en nieuw gezichten te zien op deze eerste editie van de StreetGasm Social Night!

Het is geweldig om te zien dat het StreetGasm HQ gebruikt wordt waarvoor wij het bedacht hebben. Samen met de StreetGasm HQ partners hebben we deze locatie zo ingericht dat het vooral een gezellige ontmoetingsplek is voor jullie, de StreetGasm Family. Zowel in een groep als apart is iedereen altijd welkom.

Gedurende de avond werden er lekkere koude en warme hapjes geserveerd, en hebben we kunnen genieten van de champagne van onze nieuwe partner Hatt et Söner. Normaal gesproken opent Matthias de flessen met een chique sabrage, helaas had hij dit keer zijn sabreersabel niet bij zich. Dit heeft absoluut niks afgedaan aan de smaak van de champagne; onze leden hebben namelijk genoten van een heerlijk glaasje bubbels!

Het gave aan ons kantoor is ook dat we de mogelijkheid hebben om de dikste supercars in het pand te zetten. PUUR Leusden zette een waanzinnige Mercedes AMG GT R binnen en bracht daarnaast een Tour de France Blue Ferrari 812 mee, die prominent voor het pand kwam te staan. Louwman Exclusive gaf ons een geweldige primeur. Nadat de auto vorige week bij Louwman zelf werd gepresenteerd, stond de McLaren 750s nu in de StreetGasm showroom te shinen.

Naast deze prachtige auto’s mogen wij ook al enige tijd genieten van de Lamborghini Huracan Sterrato van SKS Group, die inmiddels al langer onderdeel is als decoratie in ons HQ.


VREDESTEIN HOTLAPS

Een aantal leden hebben een rondetijd neergezet op de Build4Performance racesimulator. Tijdens de Vredestein Hotlaps, die het gehele jaar al loopt, maken de leden kans op een felbegeerde prijs: een nieuwe set banden beschikbaar gesteld door Vredestein. Het enige wat ze hoeven te doen is de snelste tijd te rijden ;).

Het is mooi om te zien dat iedereen zoveel plezier ervaart van de simulator en dat de leden zo competitief zijn. We zijn zeer benieuwd naar wie er uiteindelijk vandoor gaat met die Vredestein prijs; nog maar een paar weken om die toptijd neer te zetten!

SOCIAL NIGHTS, DIE SMAKEN NAAR MEER

We zullen de StreetGasm Social Night aankomend jaar veel vaker organiseren. Deze avonden zijn de uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier te netwerken en bijvoorbeeld als nieuw lid kennis te maken met de overige StreetGasm leden. Zien we jou de volgende keer?