Eerste editie van de WeekendTour Ardennen geslaagd!

8 april 2024

Wat een feest was het afgelopen weekend! Samen met onze gezellige StreetGasm Family hebben we Duitsland, Luxemburg en België onveilig gemaakt met 40 dikke supercars. Het was een groot feest. We nemen jullie graag even mee in dit fantastische weekend om terug te blikken op wat je misschien wel hebt gemist.

 

We starten dit prachtige weekend op de bijzondere locatie Chateau St Gerlach in Valkenburg. Dit kasteel bood de perfecte ruimte om een prachtige line-up te creëren met de dikke supercars van onze leden. Nadat iedereen was voorzien van een goodiebag, een riders polo en het routeboek, was het tijd voor het praatje van Mr. StreetGasm. Dit weekend was natuurlijk de allereerste editie van de WeekendTour Ardennen en iedereen stond dan ook te popelen om snel te gaan rijden. Om 13:00 uur was het officiële startsein van dit gezellige weekend! Vanuit het prachtige Valkenburg gingen we richting de oosterburen om te genieten van de Eifel, waar we een deel van de route hebben gereden.

Vanuit de Eifel zijn we richting de Belgische Ardennen gegaan naar de eerste tussenstop, namelijk Belgium Peak Beer. Met het zonnetje erbij hebben de leden heerlijk kunnen genieten van een selectie Belgische biertjes en een heerlijke borrelplank. Na de heerlijke biertjes, drankjes en borrelplankjes was het tijd om de motoren weer te starten en te beginnen aan het laatste deel van de route. Op naar het kleinste dorpje van de wereld, Durbuy, waar de StreetGasm crew de leden stonden op te wachten bij het prachtige hotel Le Sanglier Des Ardennes. Nadat de auto’s geparkeerd waren en iedereen lekker was opgefrist, was het tijd om heerlijk te gaan eten bij een restaurant in Durbuy. Onder het genot van een heerlijk diner en de gezelligheid van de StreetGasm Family was ook dit een avond voor in de boeken. Het is leuk om te zien hoe leden onderling bevriend raken en er zelfs waardevolle zakelijke connecties uithalen.

Buckle up! Na het heerlijke ontbijt in het hotel was het tijd om weer achter het stuur te klimmen. Deze keer ging de route richting Luxemburg, waar we een route hebben gereden door de Luxemburgse Ardennen. Hier hebben onze leden een prachtige route gereden over verschillende mooie bochtige wegen op weg naar de lunchlocatie bij Chateau d’Urspelt. Hier was het ultiem genieten op deze prachtige locatie. Iedereen verzadigd? Time to go! Onderweg vanuit Luxemburg op naar de Belgische Ardennen, waar we neerstreken in het dorpje Achouffe. Dat zal je misschien bekend voorkomen, want dat is inderdaad de plek waar de bekende La Chouffe biertjes worden gebrouwen. Hier zijn we op het terras, met het zonnetje in het gezicht, gaan genieten van de lekkerste La Chouffe biertjes, proost!

Tijdens het laatste gedeelte van de route hebben we de mooiste (bochtige) wegen en omgeving gezien en zijn we weer aangekomen bij het hotel. Hier stond een wel heel bijzondere avond op het programma: we werden in het hotel namelijk verwend door een ware Michelin-kok met 2 sterren, Wout Bru. Hij heeft voor ons een 6-gangendiner bereid, bestaande uit de meest waanzinnig samengestelde ingrediënten, een ware smaakexplosie.

Wij willen onze StreetGasm Family enorm bedanken voor deze gezelligheid tijdens dit topweekend! We zullen in de toekomst nog soortgelijke weekendtours plannen, dus mocht je er deze keer niet bij zijn geweest maar wil je het toch eens meemaken, hou dan onze website in de gaten of schrijf je onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief! En voor nu willen we je aanraden om te genieten van de prachtige beelden van de afgelopen StreetGasm WeekendTour Ardennen.