Cars & Sushi wordt verplaatst door verscherpte maatregelen evenementen

26 maart 2020

Eerder zijn er in een landelijke uitgezonden persconferentie nieuwe en aangescherpte maatregelen in verband met het Coronavirus aangekondigd. Eén daarvan is dat het niet meer toegestaan is om evenementen, ongeacht welke grootte, te organiseren tot tenminste 1 juni 2020. 

Voor ons als club is dit een enorme tegenslag maar voor u als lid van de StreetGasm Family is dit net zo vervelend. De evenementen waar we heel de winter naar uit hebben gekeken, moeten we nu missen en de datum van het eerste evenement wanneer we er samen weer op uit kunnen, schuift steeds verder op.

CARS & SUSHI WORDT VERPLAATST
Cars & Sushi, de grote publiekslieveling waar de hele StreetGasm Family altijd zo naar uitkijkt, zou plaatsvinden op 26 april. Helaas mag dit evenement niet doorgaan op deze datum. Maar Cars & Sushi is zoals ieder jaar de grote seizoensopener en dat laten we ons niet afnemen! Zodra er vanuit de overheid groen licht komt om een nieuwe datum te kunnen prikken, verplaatsen we het evenement direct naar de eerstvolgende mogelijke optie. Wij houden jullie hiervan op de hoogte.

Alle StreetGasm leden welke op 26 April 2020 een actief lidmaatschap hebben, krijgen uiteraard gratis toegang tot Cars & Sushi. Ongeacht op welke datum deze gehouden wordt. De reeds aangeschafte tickets welke door niet StreetGasm leden zijn aangekocht blijven geldig voor Cars & Sushi op de nieuwe datum. 

WAT KUNT U NOG MEER VERWACHTEN?
Achter de schermen werken wij hard aan nieuwe evenementen welke onze family hopelijk heel snel weer samen zullen brengen en ons laten genieten van onze gezamenlijke passie. Wanneer het weer mogelijk wordt gemaakt om evenementen en samenkomsten te organiseren, melden wij ons direct!

Vanuit StreetGasm willen wij jullie nogmaals allemaal een hart onder de riem steken. Iedereen die op dit moment getroffen is door dit vreselijke virus, zakelijk of privé, willen we enorm veel sterkte wensen tijdens de aankomende periode. Stay Safe en  denk om elkaar.