Cars & Sushi 2021 – Foto’s online

28 september 2021

Op Zaterdag 19 September was het eindelijk weer tijd voor Cars & Sushi.  Het evenement waar iedereen reikhalzend naar had uitgekeken vond deze keer plaats op een nieuwe locatie namelijk Kasteel Wittenburg in het mooie Wassenaar. 

Vanuit heel het land kwamen ruim 200 van onze leden samen voor dit jaarlijkse feestje. 
Cars & Sushi staat bekend om de schitterende auto’s, mooie locaties, luxe standhouders en natuurlijk lekker eten en drinken. Tijdens de 5e editie van Cars en Sushi werden onze leden dan ook weer op de wenken bediend.

Tijdens deze editie van Cars & Sushi hadden onze standhouders Gassan Diamonds, BMW van Poelgeest, ABT Sportsline, Akrapovic, DVA Exclusief, 27 Rides, Polman Opticiens en ook Rock ‘n Rolle Champagne flink uitgepakt en zorgde Time 4 Sushi voor heerlijke sushi gedurende de dag. 

Dj Vito Mendez zorgde voor heerlijke muziek en als klap op de vuurpijl zorgde Frans Duijts met z’n geweldige optreden voor de allereerste StreetGasm polonaise ooit! 
We kijken terug op een onvergetelijke en schitterende dag en laten jullie graag nog even nagenieten met maarliefst 2 dikke fotoalbums! 

Onze dank gaat nogmaals uit naar de inzet van bovengenoemde partijen en naar de leden voor de onvergetelijke sfeer. 

[sc-photo-albums albums=”205803,206076″]