Cars & Sushi 2020

2 september 2020

Waar StreetGasm normaliter garant staat voor evenementen waar de zon zich flink laat zien, was dat tijdens deze editie van Cars & Sushi wel anders. Maar ondanks de regen was de opkomst fenomenaal. Tijdens Cars & Sushi werd maar weer eens bewezen hoe trouw en loyaal de StreetGasm Family is.

Allereerst willen wij alle aanwezigen bedanken voor hun komst. De deelnemers en standhouders hebben deze dag tot een succes gemaakt en door de onderlinge gezelligheid van de StreetGasm Family leek het af en toe wel alsof de zon scheen. Het o zo grote terrein van Landgoed Huis de Voorst stond voor en achter het huis volledig gevuld met een kleurrijke verzameling aan de mooiste sportwagens uit ieder segment. Het was geweldig om te zien dat de StreetGasm leden allemaal hun paradepaardje van stal haalden. Het slechte weer mocht geen excuus zijn! Naast een handvol hypercars zoals tweemaal (!) een Porsche 918 Spyder, een LaFerrari Aperta en Lamborghini Centenario, waren er ook meer dan 100 prachtige Lamborghini’s, Ferrari’s, Porsches, AMGs, BMW M’s en Audi RSen te bewonderen.

In het bijzonder bedanken wij Taittinger Champagne voor de heerlijke glazen champagne aan het begin van de dag. Daarnaast bedanken we Cars&Sushi-partners VICshuttle, Garagepark, GASSAN Diamonds, van Poelgeest BMW, Wolf Exclusive, Studio Tim de Vries, Glesum Art, Polman Opticiens, BMW Motorrad Nederland en Akrapovic. En niet te vergeten een hele grote shoutout naar de aanwezige autospotters en StreetGasm fans die door weer en wind langs de toegangsweg stonden, wachtende om die mooie shots te maken van de auto’s die het terrein op en af kwamen rijden. 

[sc-photo-album album=”194088″ max=”0″]