Cars & Sushi 2019 – Zon, sushi en heel veel supercars!

23 april 2019

We konden het niet beter treffen afgelopen Paaszondag. Toen de eerste sportwagens onder de poorten van Landgoed Huis de Voorst doorreden, stond de zon al hoog aan de hemel. Het landgoed lag er prachtig bij en de lieftallige StreetGasm dames stonden met een glimlach klaar om de StreetGasm Family te verwelkomen.

Rond het middaguur was het overgrote deel van de deelnemers binnen de poorten en de lineup aan auto’s was ongekend. Er ontstond een geweldige sfeer op het achterterrein waar de DJ de beats verzorgde en iedereen smulde van heerlijke sushi . Het was een dag waar kon worden genoten van prachtige supercars, hypercars en enkele exclusieve klassiekers. Maar niet alleen auto’s waren goed vertegenwoordigd. Zo was GASSAN aanwezig met enkele vitrines vol mooie sieraden en horloge’s en reikten zij hun bekend GASSAN 121 diamant uit aan de gelukkige winnaar. Polman Opticiens had een geweldige dag om hun exclusieve zonnebrillen te laten zien en BMW van Poelgeest had een mooie opstelling aan M modellen en deed proefritten met de nieuwe BMW 7.40ld.

Hieronder vindt u de fotogallerij welke u nog even mee terug neemt naar afgelopen zondag. In het bijzonder willen wij onze partners GASSAN, Van Poelgeest BMW, Smartwax, Dutch Moving Media, Chiptuning Experience, Polman Opticiens, Wolf Exclusive Insurance en  Akrapovic bedanken voor hun geweldige aanwezigheid tijdens dit evenement. 

Nog geen StreetGasm clublid?

Bent u nog steeds geen StreetGasm lid en heeft u dit besloten evenement daardoor moeten missen? Sluit u dan nu nog aan bij de snelste familie van Nederland via de volgende link en zorg dat u niets meer mist!

 

[sc-photo-album album=”167865″ max=”0″]