CARBECUE IV – Fotoverslag

21 augustus 2018

Een adembenemende line-up aan supercars, in grote getale aanwezige toeschouwers en heerlijk barbecuevlees… Wat een geweldige dag was de vierde editie van Carbecue bij Custom Dreams!

Carbecue is uitgegroeid tot een begrip in supercarland. Meer dan 100 auto’s reisden af naar Purmerend om hier te genieten van al het moois wat er stond, het lekkers wat er geserveerd werd en natuurlijk de gezelligheid van de StreetGasm clubgenoten. Onze partner van het eerste uur, Custom Dreams bestaat dit jaar alweer 10 jaar. Deze vierde editie van Carbecue was een mooie gelegenheid om dit te vieren. De showroom stond er weer prachtig bij met enkele mooie projecten, uitgevoerd door deze Custom Koning. Men kon zelfs live genieten van de kunst van het airbrushen. 

Tijdens Carbecue is er voor ieder wat wils. Zo was onze partner Gassan aanwezig met een prachtige collectie sieraden en horloges en boden zij de mogelijkheid om uw sieraden weer te laten glimmen. Naast de adembenemende supercars stonden op het terrein ook custom cars & bikes en heel dikke sportwagens. Liefhebbers van welke sportieve auto dan ook kwamen genoeg aan hun trekken! DJ Vito Mendez, vulde het terrein met heerlijke zomerse vibes en uiteraard waren er prachtige gridgirls aanwezig.

Het familiegevoel binnen de club is groot en daar zijn wij enorm trots op. Mede hierom was het waanzinnig om elkaar na de vakantie weer even te zien. Mooie verhalen werden uitgewisseld en prachtige samenwerkingen tussen onze clubleden en partners werden gevierd. Wij hadden tijdens Carbecue de eer om het project waar onze mobility partner Stern samen met Custom Dreams aan gewerkt hebben te onthullen voor onze bezoekers. Om half vier werd de Mercedes GLC63s AMG Custom Dreams Edition met veel enthousiasme aan het grote publiek vertoond.

We danken iedereen voor de fantastische opkomst en kijken alweer enorm uit naar het eerstvolgende StreetGasm evenement.

[sc-photo-album album=”119628″ max=”0″]