Bezoek van ons oudste StreetGasm Family member

30 januari 2024

Vorige week kregen we een leuk telefoontje uit onverwachte hoek. Aan de andere kant van de lijn hing Jan Barens, met zijn 83 jaren oud is hij – met afstand – het oudste StreetGasm Family member. Jan had via een ander oud-clublid ons nieuwe telefoonnummer weten te achterhalen en vroeg of wij afgelopen vrijdag op kantoor waren.

Wij leerden Jan kennen toen hij zich in 2017 inschreef voor SG2K 6. Met zijn Corvette reed hij in zijn eentje met ons mee van Amsterdam naar Valencia. Hier genoot hij zo van dat hij het jaar erop wederom inschreef voor SG2K.

 

 

Rond de klok van twee parkeerde er een mooie Chevrolet Corvette bij ons voor de deur. Daar stapte een charmante heer uit met een grote glimlach op zijn gezicht. Een gezellige middag volgde waarin we, onder het genot van een kopje koffie en een stukje gebak, mooie herinneringen ophaalden. We lieten Jan niet gaan voordat we zijn Corvette C5 van een nieuwe StreetGasm raamsticker hadden voorzien. De sticker die erop zat, was bijna niet los te krijgen en ietwat vergaan. Waarschijnlijk was dit de langst zittende StreetGasm sticker, ooit!

Om oude tijden te laten herleven hebben wij Jan uitgenodigd om mee te rijden tijdens de Voorjaarsrit, niet als normale deelnemer maar natuurlijk als StreetGasm eregast.