Autocare Arnoud Wilbrink

AUTOCARE, ONZE NIEUWE CARBON PARTNER

30 januari 2024

We zijn verheugd en trots om onze nieuwe Carbon partner aan te kondigen. Met veel enthousiasme stellen wij Autocare aan jou voor als onze nieuwe Carbon partner

Autocare, gelegen langs de A1 in Deventer, voorziet jouw (super)car van alleen de allerbeste kwaliteitsproducten en zorg, waarbij geen concessies worden gedaan! Bij onze nieuwe Carbon partner kun je terecht voor verschillende services voor jouw auto. Autocare is jouw specialist in detailing, coaten, wrappen en het aanbrengen van XPEL paint protection folie.

Wij begrijpen hoezeer jullie allemaal jullie (super)cars waarderen, en daarom is Autocare de perfecte partner. Autocare kan jouw auto tot in de kleinste details perfectioneren of juist volledig transformeren. Er wordt geen compromis gesloten op het gebied van details of kwaliteit; bij Autocare is perfectie de standaard.

Arnoud Wilbrink, de eigenaar en oprichter van Autocare zal vanaf het nieuwe jaar ook aanwezig zijn bij de StreetGasm evenementen. Voel je daar vrij om even een praatje te maken en wie weet kan Arnoud en zijn team van specialisten iets betekenen voor jouw (super)car.

Wil je meer lezen over waar Autocare voor staat en wat zij wellicht voor jouzelf kunnen betekenen, lees dan hier meer: Autocare partnerpagina.

Autocare
Nering Bögelweg 20
7418 HJ Deventer
Telefoonnummer: 0570 585 007
Email: info@autocaredetailing.nl