Aspremont advocaten upgrade zijn partnership naar CARBON

25 maart 2022

Managing partner van Aspremont Advocaten, Lex van der Zwan, is anderhalf jaar geleden lid geworden van StreetGasm. Met zijn gekietelde nardo grey Audi RS4 en meestal vergezeld door zijn vrouw Willeke, mist hij geen enkel StreetGasm evenement! Zijn positieve energie en enthousiasme maken hem tot een niet-te-missen gezicht binnen de StreetGasm Family.

Door de sterke naam van de club, de zeer diverse groep aan clubleden en de potentie die dit netwerk met zich meebrengt, zag Lex genoeg kansen om een succesvolle samenwerking te starten. Sinds vorig jaar is Aspremont Advocaten partner van StreetGasm.

Door de zakelijke contacten en het algemene positieve gevoel wat zij in het afgelopen jaar van de club gekregen hebben, hebben Lex en zijn team besloten om hun partnership te upgraden naar CARBON partner. Zo zullen zij nog zichtbaarder worden binnen de club! We bedanken advocatenkantoor Aspremont voor hun vertrouwen en kijken uit naar een langdurige samenwerking.

Wil je meer lezen over waar Aspremont voor staat en wat zij wellicht voor jou zelf kunnen betekenen, lees dan hier meer: Aspremont partnerpagina.