Against Cancer circuitdag

29 maart 2016

De Against Cancer circuitdag in 2005 op het TT-circuit van Assen was het eerste evenement van de stichting. Deze dag is inmiddels landelijk bekend. Vanaf de eerste editie is deze speciale dag ieder jaar in de zomer herhaald. De circuitdag is exclusief voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door de ziekte kanker.

Sinds het eerste bezoek van StreetGasm aan de Against Cancer Circuitdag in 2014 zijn wij geraakt door dit prachtige initiatief van de stichting en zetten wij ons met StreetGasm volop in voor Against Cancer. Ieder jaar nemen wij met tenminste 10 sportwagens deel aan de circuitdag om zo deze gezinnen even een dag hun gedachten op iets anders te laten zetten.
Dit jaar word de circuitdag gehouden op 20 juli op het TT circuit van Assen. StreetGasm leden kunnen zich aanmelden voor deze dag door een email te sturen naar maurice@streetgasm.com. Voor StreetGasm worden er zoals ieder jaar 10 demoplekken beschikbaar.
 
Bent u geen StreetGasm lid maar wilt u toch deelnemen aan dit prachtige initiatief dan kunt u zichzelf aanmelden via deze linkEen deelname kost slechts €125,- welke volledig ten goede zal komen aan de Stichting Against Cancer.