13 September: SUPERFAST | The Supercar Festival

3 februari 2020

Vol trots presenteren wij ons gloednieuwe evenement Superfast!
Op zondag 13 september kunnen supercar eigenaren en liefhebbers hun hart ophalen op Breda International Airport. Dan is het tijd voor het splinternieuwe event SuperFast: honderden supercars, hypercars en exclusieve auto’s betreden dan het vliegveld in West Brabant voor dit spectaculaire evenement.

Op de mooie landingsbaan en taxibanen kun je genieten van dragraces en andere sportieve activiteiten, aangevuld met shops, stands, lifestyle en nog veel meer. SuperFast is een co-productie van 402 Automotive en StreetGasm. Tijdens SuperFast vindt je onder andere:

  • SUPERCAR DRAGRACES
  • SUPERCAR SHOWPADDOCKS
  • HYPERCAR DISPLAY
  • RACING INFLUENCERS
  • VIP LOUNGE

Er stromen al veel mooie aanmeldingen binnen. Naast de vele supercars zijn de eerste hypercars al bevestigd. Bereid je voor op onder andere een Bugatti Chiron, een Veyron, LaFerrari en de Porsche 918 Spyder. Wij zijn heel benieuwd welke tijd zij gaan neerzetten tijdens de 402meter dragraces!

Als lid van de StreetGasm Family ben jij één van de hoofdrolspelers tijdens Superfast! Je wordt exclusief uitgenodigd op het evenement en je bolide staat geparkeerd in de Golden Circle. Daarnaast heb je toegang tot de Superfast VIP Lounge waar hapjes en drankjes voor je klaar staan en je je bevind tussen de overige VIPs. Ook wordt je uitgenodigd voor de Private Night, waarover later meer. Aanmelden kan HIER.

Wanneer je geen StreetGasm lid bent maar toch met je supercar wilt deelnemen aan SuperFast, kun je je aanmelden op www.superfast.nl.