extra informatie voor TOUR d’AZUR

Via dit formulier vragen wij om extra informatie met ons te delen aangaande jouw deelname aan Tour d’Azur. Wij ontvangen dit formulier graag zsm retour. Bij voorbaat dank!

 

 

Transport

Je kunt ervoor kiezen om je auto op transport te zetten. We bieden hier een retourtransport voor aan, van Nederland naar de startlocatie en van de eindlocatie weer terug naar Nederland. Wij werken hiervoor samen met onze partner MAX Tender, zij hebben zich al meermaals bewezen dit allemaal keurig uit te voeren. De prijs hiervoor ligt tussen de €2.250,- en €2.450,- exclusief 21% btw. Deze prijs is afhankelijk van het aantal auto’s welke voor transport kiezen.

De planning van het transport is als volgt:

  • 22/23 mei: Kun je jouw auto brengen bij onze partner PUUR Leusden op adres Hamersveldseweg 14 in Leusden. Neem van tevoren wel van tevoren contact met hen op.
  • 24 mei: Auto’s worden opgeladen en transport vertrekt.
  • 28 mei: Je auto staat klaar in het dorp Fernay-Voltaire, in de buurt van het vliegveld van Genève. Exacte locatie delen wij kort voor aanvang van het evenement. Vanaf hier is het ongeveer 2 uur rijden naar de startlocatie Tour d’Azur. Dit is het W Hotel in Verbier.
  • 1 juni: Vanaf het laatste hotel rijd je zelf naar een locatie in de buurt van het vliegveld van Nice. Exacte locatie delen wij kort voor aanvang van het evenement, onze transporteur staat je hier op te wachten. Zij zorgen er vanaf hier voor dat jouw auto aan zijn reis naar Nederland begint, en jij kan naar het vliegveld om jouw vlucht te halen.
  • 5 juni: Naar verwachting kan de auto kan weer worden opgehaald bij PUUR Leusden. We houden je hier over op de hoogte.

 

PUUR Leusden zal jouw auto bij terugkomst in Nederland ontstickeren, schoonmaken en uitzuigen zodat deze weer helemaal als nieuw voor je klaar staat. Top service!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Na het evenement willen we je graag een aandenken thuis sturen.
Max. bestandsgrootte: 12 MB.
Mogen we je toevoegen aan de WhatsApp groep?*
Max. bestandsgrootte: 12 MB.
Mogen we je bijrijder toevoegen aan de WhatsAppp groep?*
Welk type bedden heeft je voorkeur?*

Heb je interesse in het autotransport?
Heb je interesse in de bagageservice?
Bagageservice zit inbegrepen in de deelname. Maar om inzichtelijk te krijgen met hoeveel bagage we rekening moeten houden, vernemen we graag of je er gebruik van wilt maken.