Ticket: WeekendTour – Eifel & Nurburgring (Gast)

Volgende
days
hrs
mins
secs

WeekendTour – Eifel & Nurburgring

De StreetGasm WeekendTour ist zuruck! Ditmaal duiken we een weekend lang het Duitse Eifelgebied in, waar natuurlijk een bezoekje aan de Green Hell niet mag ontbreken.

€ 2.100,- *excl. % BTW voor StreetGasm leden € 2.350,- *excl. % BTW voor gasten.
string(10) "01-04-2022"


string(10) "03-04-2022"

01 - 03

april

25

AUTOS

500

KILOMETER

2

NACHTJES

Inschrijvingen gesloten

WeekendTour – EIFEL & NURBURGRING

Als autogek is er één plek waar ieders hart sneller van gaat kloppen… Alles ademt hier autosport en de omgeving is prachtig om te rijden. Benzine hangt in de lucht en als kleine jongen droomde je al over deze wereldberoemde plek. Natuurlijk hebben we het over de Nurburgring.

Reden genoeg om ons tweede clubweekend te wijden aan dit fantastische gebied!

Dag 1

Op vrijdag 1 april heten wij je van harte welkom op een mooie locatie in Zuid Limburg. Je wordt ontvangen met een heerlijke brunch alvorens we de officiële briefing beginnen van de tweede StreetGasm WeekendTour.

Na het uitreiken van het routeboek maken we ons op voor de eerste etappe. Op het programma staat een mooie rit door Zuid-Limburg en het Eifelgebied te wachten. We zullen na ongeveer 2,5 uur aankomen bij de befaamde Nurburgring. We verblijven hier in het Lindner am Ring Hotel welke zich direct aan het GP circuit en de Ringboulevard bevindt. Bij aankomst parkeer je de auto op de speciale en beveiligde StreetGasm VIP parking en wacht onze crew je op voor de check-in.

s’Avonds nodigen we  je uit voor een typisch Duitse avond inclusief schnitzels, bradwursten, kartoffeln en voor de liefhebbers een lekker glas Duits bier! Geen stress om te beslissen wie de BOB is, want deze plek bevindt zich op loopafstand van het hotel.

Dag 2

Vandaag duiken we nog dieper het Eifelgebied in. We starten om 10 uur de motoren voor een twee uur durende rit boordevol bochten en mooie vergezichten voordat we aankomen op de lunchlocatie.

Na de lunch zetten we weer koers richting the Green Hell. Hier komen we tussen 15 en 16 uur aan. De liefhebbers kunnen bij ons een Touristenfahrt ticket ophalen waarmee ze zelf een rondje over de Nordschleife kunnen rijden.

Wanneer je de actie liever van een afstandje bekijkt dan kan dat uiteraard ook. We vertellen je graag waar de beste plekken om te kijken zich bevinden.

Om 20:00 uur schuiven we weer aan voor een bijzonder diner! We sluiten de dag af aan de bar en proosten op een prachtige tour.

Dag 3

Na het ontbijt is het tijd om met een voldaan gevoel huiswaarts te gaan. De liefhebbers kunnen nog even genieten van de racing heaven waarin zij zich bevinden en als ze de smaak te pakken hebben, zelf nog een rondje Nordschleife rijden.