Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

WeekendTour Ardennen

Deze nieuwe WeekendTour neemt een gezellige groep van 30 teams mee naar de mooiste wegen van de Eifel en Belgische Ardennen.

string(10) "05-04-2024"


string(10) "07-04-2024"

05 - 07

april

35

TEAMS

2

OVERNACHTINGEN

Inschrijvingen gesloten

 

 

Na eerdere WeekendTours gedaan te hebben naar de Nürburgring en het Zwarte Woud, presenteren wij vol trots een nieuwe bestemming voor april 2024.

Startend in Zuid-Limburg, rijden we de mooiste wegen van de Eifel en de Ardennen. Hier genieten we van al het moois wat deze gebieden ons te bieden hebben.

Bereid je voor op een geweldige mix van sensationeel rijden, een heerlijke luxe 5-sterren accommodatie en culinaire hoogstandjes, allemaal doordrenkt met de unieke sfeer die je alleen bij StreetGasm vindt.

Lekker in het begin van het jaar gepland zodat dit voor de StreetGasm Family een mooie kickoff wordt voor de rest van het seizoen!

Ongeëvenaard rijden over de mooiste wegen

Tijdens deze WeekendTour rijden we de allermooiste wegen van de Eifel en de Belgische Ardennen en staat puur rijplezier centraal.

De schilderachtige omgeving van de Eifel en Ardennen gecombineerd met het strakke asfalt zorgen ervoor dat jij maximaal kunt genieten van jouw supercar.

Het StreetGasm team heeft met zorg afwisselende etappe’s uitgekozen. Deze worden gedeeld in een mooi vormgegeven routeboek waarmee ieder team verzekerd is van de allermooiste wegen! De routes worden duidelijk en overzichtelijk getoond zodat rijder en bijrijder optimaal kunnen genieten van de tour.

Le Sanglier
des Ardennes

Onze thuishaven tijdens deze WeekendTour bevind zich in Durbuy, zoals zij zelf claimen: het kleinste stadje ter wereld. We verblijven hier twee nachten in het sublieme 5 sterren Le Sanglier des Ardennes. Na een dag vol adrenaline op de wegen keren we terug bij ons thuis weg van huis en genieten we van deze heerlijke plek.

“Le Sanglier des Ardennes, een vijfsterrenhotel in het hart van het kleinste stadje ter wereld.”

 

Culinair genieten bij
Michelin** chef Wout Bru

Een culinair hoogtepunt wacht op ons wanneer we aankomen bij het hotel. We zullen ons tegoed doen aan een verfijnd zesgangendiner bereid door Belgische chef-kok Wout Bru, welke in het trotse bezit is van maar liefst twee Michelin-sterren.

Niet alleen het rijden is om je vingers bij af te likken, maar ook hetgeen we je aan tafel voorschotelen.