Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

Luxury INS Vrijdagmiddagborrel

Gold partner Luxury INS nodigt jou uit voor een gezellige vrijdagmiddagborrel met als thema het beveiligen & verzekeren van jouw waardevolle bezittingen.

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "27-10-2023"


string(10) "27-10-2023"

27

oktober

50

AUTO'S

Inschrijvingen gesloten

Jouw supercar, dat gave horloge en al die andere waardevolle spullen waar je zo aan gehecht bent, wil je natuurlijk niet kwijtraken. Maar heb je er eigenlijk wel aan gedacht om je ertegen te beschermen? Tegenwoordig worden dieven steeds slimmer in hun pogingen om je van je waardevolle spullen te beroven.

 

Onze gold partner Luxury INS nodigt je op vrijdagmiddag 27 oktober uit voor een gezellige vrijdagmiddagborrel in het prachtige Kasteel de Essenburgh. Nadat jij jouw supercar hebt geparkeerd bij dit prachtige kasteel, zullen onze lovely StreetGasm hostessen je welkom heten. Met een drankje in de hand en met de gezelligheid van de overige StreetGasm leden, kun je je deze avond op een informele manier laten bijpraten over het beveiligen en verzekeren van jouw supercar en andere kostbaarheden.

 

Luxury INS hecht veel waarde aan de beveiliging en verzekering van de spullen van onze StreetGasm Family. Zij willen er dan ook voor zorgen dat jullie goed voorbereid zijn op mogelijke diefstallen of andere schades. En daarom hebben zij een aantal experts ingeschakeld die jullie kunnen voorzien van alle informatie om potentiële diefstallen en schades te voorkomen.

 

Uiteraard wordt dit een gezellige StreetGasm avond! Kasteel de Essenburgh is een geweldige locatie, de StreetGasm DJ speelt de juiste beats en de innerlijke mens zal goed worden verzorgd. See you there!

 

Wat kan je verwachten?

  • Alles wat je moet weten over het na-diefstalsysteem van en door LoJack.
  • Risicodeskundige Rob Jordan komt namens Chubb advies geven over het preventief verbeteren van de veiligheid aan o.a. woningen en stallingen.
  • Alles over kluizen door Remon de Keijzer van Kluist, welke kluis past bij jou?
  • Experts die jou alles kunnen vertellen over beveiliging in de breedste zin van het woord.
  • Taxateur van jouw kostbaarheden.
  • Onder het genot van hapjes & drankjes.