Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm x GASSAN Watch Night

In samenwerking met GASSAN nodigen wij de StreetGasm leden uit voor een nieuwe editie van de StreetGasm x GASSAN Watch Night. 

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "18-11-2022"


string(10) "18-11-2022"

18

november

25

SUPERCARS

50

WATCH ADDICTS

19-23

UUR

Inschrijvingen gesloten

STREETGASM WATCH NIGHT

Wij nodigen je graag uit bij onze partner GASSAN voor een nieuwe editie van de StreetGasm x GASSAN Watch Night. Tijdens deze compleet verzorgde avond wordt je ontvangen in de diamantslijperij, krijg je een tour door het hele gebouw waar ook de eigen merken worden uitgelicht, met onder andere Trophy by GASSAN en natuurlijk de Pre-Owned collectie. We sluiten de avond gezellig af in de GASSAN Boutique.

Voor onze leden hebben we een speciale StreetGasm supercar parking gereserveerd voor de deur van het imposante pand. Gedurende de avond wordt er gezorgd voor heerlijke hapjes en drankjes. Onze DJ zorgt met zijn heerlijke beats voor een aangenaam sfeertje tijdens deze gezellige avond!

Reserveren vereist

De StreetGasm x GASSAN Watch Night is alleen bestemd voor StreetGasm leden. Reserveren kan door onderaan deze pagina een ticket te reserveren. Er kunnen zich maximaal 25 StreetGasm leden aanmelden, zij kunnen één introducé meenemen.