Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende

StreetGasm x GASSAN Watch Night

In samenwerking met GASSAN nodigen wij de StreetGasm leden uit voor een nieuwe editie van de StreetGasm x GASSAN Watch Night. 

€0,- voor StreetGasm leden

-

Datum volgt

25

SUPERCARS

50

WATCH ADDICTS

18-21

UUR

STREETGASM WATCH NIGHT

Wij nodigen je graag uit bij onze partner GASSAN voor de nieuwe editie van de StreetGasm x GASSAN Watch Night. Tijdens deze compleet verzorgde avond zet GASSAN de spotlights op één specifiek merk. Daarnaast krijgen onze leden toegang tot de recent geheel vernieuwde boutique van GASSAN Diamonds.

Voor onze leden hebben we een speciale StreetGasm supercar parking gereserveerd voor de deur van het imposante pand. Gedurende de avond wordt er gezorgd voor heerlijke hapjes en drankjes. Onze DJ zorgt met zijn heerlijke beats voor een aangenaam sfeertje tijdens deze gezellige avond!

Reserveren vereist

De StreetGasm x GASSAN Watch Night is alleen bestemd voor StreetGasm leden. Reserveren kan door onderaan deze pagina een ticket te reserveren. Er kunnen zich maximaal 25 StreetGasm leden aanmelden, zij kunnen één introducé meenemen.

Omdat we gebonden zijn aan een beperkt aantal gasten, vragen we je om alleen aan te melden wanneer je serieus geïnteresseerd bent in het merk wat deze avond centraal staat.