Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm x GASSAN Watch Night

In samenwerking met GASSAN nodigen wij de StreetGasm leden uit voor een nieuwe editie van de StreetGasm x GASSAN Watch Night. 

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "12-04-2024"


string(10) "12-04-2024"

12

april

40

SUPERCARS

80

WATCH ADDICTS

19-23

UUR

Inschrijvingen gesloten

STREETGASM WATCH NIGHT

Vrijdag 12 april nodigen we je graag uit bij onze partner GASSAN Diamonds voor een nieuwe editie van de StreetGasm x GASSAN Watch Night.

Tijdens deze compleet verzorgde avond wordt je ontvangen in het recentelijk gerenoveerde HOUSE of GASSAN. Je krijgt een tour door het imposante gebouw met een bezoekje aan de diamantslijperij en de onlangs geopende in-house boutiques. We sluiten de avond gezellig af in de GASSAN Boutique.

GASSAN PRE-OWNED & VINTAGE

Het thema van deze Watch Night is de GASSAN pre-owned en vintage collectie. De GASSAN pre-owned collectie bevat unieke pre-owned horloges, van jong gedragen tot aan vintage verzamelstukken van exclusieve merken als Rolex, Audemars Piguet, Patek Philippe en Cartier. De horloges worden geselecteerd op kwaliteit en zijn volledig authentiek.

Tijdens de Watch Night krijg je de kans om de GASSAN pre-owned collectie te bekijken en te passen. Vind jij hier jouw nieuwe horloge?

Vrijdag 12 april - reserveren vereist

De StreetGasm x GASSAN Watch Night is alleen toegankelijk voor StreetGasm leden. Onderaan deze pagina kun je jouw ticket reserveren. Er kunnen zich maximaal 40 StreetGasm leden aanmelden, zij kunnen één iemand meenemen.