Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm x GASSAN Watch Night

In samenwerking met GASSAN nodigen wij de StreetGasm leden uit voor een nieuwe editie van de StreetGasm x GASSAN Watch Night. 

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "20-07-2023"


string(10) "20-07-2023"

20

juli

40

SUPERCARS

80

WATCH ADDICTS

19-23

UUR

Inschrijvingen gesloten

STREETGASM WATCH NIGHT

Donderdag 20 juli nodigen we je graag uit bij onze partner GASSAN Diamonds voor een nieuwe editie van de StreetGasm x GASSAN Watch Night.

Tijdens deze compleet verzorgde avond wordt je ontvangen in het recentelijk gerenoveerde HOUSE of GASSAN. Je krijgt een tour door het imposante gebouw met een bezoekje aan de diamantslijperij en de onlangs geopende in-house boutiques. We sluiten de avond gezellig af in de GASSAN Boutique.

Voor onze leden hebben we een speciale StreetGasm supercar parking gereserveerd voor de deur van het statige pand. Gedurende de avond wordt er gezorgd voor heerlijke hapjes en drankjes. Onze DJ zorgt met haar heerlijke beats voor een aangenaam sfeertje tijdens deze gezellige avond!

Donderdag 20 juli – reserveren vereist

De StreetGasm x GASSAN Watch Night is alleen toegankelijk voor StreetGasm leden. Onderaan deze pagina kun je jouw ticket reserveren. Er kunnen zich maximaal 40 StreetGasm leden aanmelden, zij kunnen één iemand meenemen.