Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm Voorjaarsrit ’24

Traditiegetrouw is de StreetGasm Voorjaarsrit de kick-off van het nieuwe supercar seizoen. Zondag 10 maart nodigen we je uit voor deze spectaculaire seizoensopener!

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "10-03-2024"


string(10) "10-03-2024"

10

maart

100

AUTO'S

200

KM

Inschrijvingen gesloten

 

 

Laat de motoren brullen en markeer 10 maart 2024 in je agenda voor de StreetGasm Voorjaarsrit, dé seizoensopener die je niet wilt missen!

We starten op een mooi landgoed waar we de StreetGasm Family verwelkomen met goede koffie en een brunch. Hier is voldoende tijd om de overige StreetGasm leden te weerzien en je te vergapen aan het altijd indrukwekkende wagenpark.

Met een fijne route van ongeveer 200 kilometer, waarin we zo min mogelijk snelweg zullen aandoen, wordt het een dag om je supercar weer lekker uit te laten.

 

Wat kun je verwachten
tijdens de Voorjaarsrit

  • Start: Begin de dag met een heerlijke kop koffie en een uitgebreide brunch te midden van de StreetGasm Family en hun indrukwekkende wagenpark.
  • Route: We gaan weer als één grote family de weg op! Beleef 200 kilometer puur rijplezier over zorgvuldig uitgekozen routes, zonder snelwegen.
  • Koffiestop: Halverwege de rit hergroeperen we voor een gezellige koffiestop met heerlijk gebakje. Een moment om ervaringen te delen en je op te laden voor het tweede deel van de rit.
  • Finish: Rond 16:00 uur arriveren we bij Louwman Exclusive voor een smaakvol diner en natuurlijk de StreetGasm gezelligheid in overvloed.

Heerlijk sturen over
Neerlands mooiste routes

Wanneer de StreetGasm Family de weg op gaat, doen zij dat omdat ze hun supercar lekker uit willen laten. De Voorjaarsrit is hier de uitgelezen mogelijkheid voor.

We starten aan de voet van de Veluwe en hebben hier de mooiste wegen voor je uitgezocht. We rijden dwars over de Utrechtse Heuvelrug en zullen ook de dijkjes langs de Lek en de Nederrijn niet overslaan.

Dit wordt weer een heerlijke rijdag!

Bijzondere bolides bij
Louwman Exclusive

Louwman Exclusive heeft op deze bijzondere dag voor iets bijzonders gezorgd. Zij hebben namelijk twee heel unieke auto’s naar Nederland gehaald.

De Pininfarina Battista en de DeTomaso P72 zullen speciaal voor de StreetGasm Family in hun mooie showroom langs de A2 staan.

De Battista is een 1.900 pk sterke, volledig elektrische hyper GT en van de zeer elegante en tijdloze DeTomaso P72 worden er maar 72 wereldwijd gemaakt!