Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm Voorjaarsrit ’23

Traditiegetrouw is de StreetGasm Voorjaarsrit de kick-off van het nieuwe supercar seizoen. Zondag 12 maart nodigen we je uit voor deze spectaculaire seizoensopener!

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "12-03-2023"


string(10) "12-03-2023"

12

maart

100

AUTO'S

200

KM

Inschrijvingen gesloten

StreetGasm VOORJAARSrit

Eindelijk is het zover! Dé seizoensopener waar de hele StreetGasm Family op heeft gewacht. Op 12 maart nodigen wij je uit voor de StreetGasm voorjaarsrit 2023!

 

Start

Op een prachtige locatie in het midden van Nederland, wordt de StreetGasm Family verwelkomd met een lekkere kop koffie en een uitgebreide early brunch. Op dit landgoed genieten we van het weerzien met de overige StreetGasm leden. Genieten we van elkaars auto’s en maken we ons op voor een mooie rit!

Route

Tijdens de Voorjaarsrit rijden we in totaal zo’n 200 kilometer verdeeld over twee etappe’s. De routes bevatten geen snelweg en zijn zorgvuldig voor jullie uitgekozen. Dit wordt een heerlijke dag om je supercar uit te laten!

In het midden van de route genieten we van een koffiestop waar we tijdens het nuttigen van een lekker stukje gebak kunnen hergroeperen en ons klaar maken voor het tweede gedeelte.  

Finish

Rond 17:00 uur komen we aan op de eindlocatie in midden-Nederland waar we genieten van een heerlijk diner en vooral een heleboel StreetGasm gezelligheid.

 

Aanvullende info

De StreetGasm voorjaarsrit is uitsluitend voor leden! Wanneer de aanmeldingen geopend zijn en je je hebt aangemeld, krijg je van ons een bevestigingsmail met daarin een ticket. Uiterlijk een week voor aanvang van het evenement ontvang je per e-mail de laatste instructies.

Ben je nog geen StreetGasm lid maar wil je hier toch graag bij aanwezig zijn, klik dan op de volgende link om alle informatie te vinden hoe je lid kunt worden – KLIK.